Mută ​​în străinătate ca camgirl

Forumuri Suport modele videochat Mută ​​în străinătate ca camgirl

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Nu am văzut prea multe postări aici despre asta, așa că am vrut să aud ce părere au părut unii dintre colegii mei camgirls și pasionați de cam despre planurile mele.

  Îmi place camera foto și nu am intenția de a renunța sau de a-mi schimba cariera în curând, dar acestea fiind spuse, mi-am dorit întotdeauna să trăiesc în străinătate câțiva ani și ceva. Cele mai bune opțiuni ale mele ar fi undeva în Asia, ar fi Japonia, Singapore sau Coreea. Problema este că nu sunt familiarizat cu legile lor care gravitează în jurul muncii și videochatul în public.

  În ceea ce privește Japonia, știu că fi destul de stricti cu , deoarece totul este cenzurat, dar se aplică acest lucru și camerelor din această țară? Ar trebui să schimb modul în care îmi fac show-urile, deoarece obțin cea mai mare adaos a veniturilor mele din show-uri?

  Singapore și Coreea sunt mistere minunate pentru mine, deoarece nu am idee deşi sunt diferite de Japonia, așa că sper să obține niște sfaturi și perspective bune de la unii dintre voi aici!

  Multumesc preliminar~

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.