Moochers și eticheta membrilor

Forumuri General Videochat Moochers și eticheta membrilor

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Am fost destul de norocos să fac adaos dintr-o sesiune uimitoare la MFC vineri, dar am fost foarte surprins de câți freeloaders și freeloaders erau în sală. La un moment dat erau puțin sub 600 de persoane în cameră, dar probabil că tocmai 10 dădeam bacșiș.

  La un moment dat a fost un obiectiv de 2000 de jetoane pentru un rezultat foarte valoros. Deşi tocmai 100 de oameni ar fi dat 20 de jetoane, cartofi mici, am fi atins ușor obiectivul. Așa a fost, sesiunea aproximativ s-a încheiat fără a marca până in ce perioada am intervenit câțiva dintre noi. In ce perioada părea că nu va agresa, camera s-a golit foarte rapid, așa că era clar că tocmai așteptau golul.

  Mă așteptam la câțiva tâlhari (am făcut primele mele sesiuni tocmai ca să mă pricep la lucruri), dar trebuie să recunosc că mă enervează că sunt atât de mulți, mai ales in ce perioada cineva pune totul la vedere.

  Care este eticheta membrilor care îi cheamă pe alți membri pentru a nu da bacșiș? Este camera modelului, așa că nu vreau să depășesc granițele acolo, dar se simt modelele despre membrii care împing camera să participe mai mult?

  JR_x

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.