Monitor(e) de cameră

Forumuri Suport modele videochat Monitor(e) de cameră

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Înainte de ultima mea problemă cu un monitor de cameră, întotdeauna am crezut că modelele foloseau un monitor de cameră pentru a le susţine cu barierele lingvistice și toate astea, iar până de curând aveam și impresia că practic orice model poate folosi vreunul, fie cu un . sau ca model autonom care lucrează de acasă cu un amic pentru a susţine la gestionarea anumitor lucruri din culise.

  Azi circa o săptămână, starea de spirit din dormitorul modelului meu preferat s-a schimbat dramatic. Peste noapte, întregul său conduită s-a schimbat și a început să se comporte diferit nu numai în spectacolele sale publice, ci și în părțile sale private. Am contactat-o ​​pe whatsapp despre schimbarea ei de conduită și m-a informat că studioul la care lucrează a decis să-i atribuie un „monitor de cameră” din motive pe care nu le-a declarat deschis la început. Dar hei, este studioul ei, așa că ei face ce vor ei, cred, dar după câteva zile interacțiunile pe care le aveam cu ea au fost atât de „off” încât m-am simțit obligat să-i spun că acest nou monitor o afectează negativ. atmosfera camerei. Mi-a spus prin WhatsApp că noul ei monitor era om și că nu se simțea confortabil cu el în camera ei, motiv pentru care a acționat într-un mod total diferit. Ea mi-a spus că el nu este cu real acolo pentru nicio oprelişte lingvistică, ci în schimb îi comunica constant ce să facă în timpul conversațiilor private și a chatului gratuit sub calup de „adresă ascunsă” despre ce ar trebui să facă pentru a „vă rog”. spectatorii tăi mai mult și primesc mai multe jetoane. In ce perioada e în camera ei, îmi dau seama din comportamentul ei că se simte presată de ceea ce îi „comunica” el să facă.

  Știu că ăsta este studioul tău și practic nu poți face nimic în această situație, dar la naiba, acest monitor îți cauteriza camera și capacitatea de a câștiga money. Recunosc că am fost puțin naiv înainte de asta cu privire la ceea ce fac de fapt monitoarele de cameră, dar am vrut să vin aici și să întreb deşi aceasta este o utilizare în majoritatea studiourilor. Tocmai că mi se pare atât de dezgustător încât un ar situa un om într-o cameră de modeling ca aceasta ca „monitor” fără să-i dea măcar de ales în privința asta.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.