monAmie.live – serviciu nou care caută utilizatori beta

Forumuri General Videochat monAmie.live – serviciu nou care caută utilizatori beta

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Dragi Modele și Membri ACF,

  Crăciun fericit cu întârziere tuturor.

  Aș tinde să vă prezint lansarea beta a noului nostru slujbă: monAmie.live, pentru care în prezent căutăm până la 1-2 duzini de modele care să fie utilizatori/beta testeri. Suntem o însoţire tânără care le permite creatorilor de conținut pentru camsite să furnizeze fluxuri live cu plată pe secundă din confortul browserului tău mobil. Numele meu este Berk (Linkedin), fondatorul monAmie.live, voi oferi ceva mai multe despre mine mai târziu, dar aș vrea să încep cu motivul pentru care am creat monAmie.live și vă poate susţine.

  monAmie.live vă oferă o nouă dimensiune a libertății: streaming live oriunde și oricând, din confortul unui browser mobil. Cu adăugarea noii noastre caracteristici; abonament video/foto în ianuarie/februarie 2018, plănuim să facem o lansare publică completă. Pentru a face o potrivire cu serviciile pe care le cunoașteți deja: va fi o combinație de Skyprivate (dar din browserul mobil, fără aplicații, instalări sau extensii) și Onlyfans (dar întreg agreabil cu adulții și cu protecție contra costurilor).

  Cazul de întrebuinţare este cel mai relevant pentru creatorii de conținut cu o audiență dedicată mai mare sau cel puțin câțiva clienți repetați sau cei dintre voi care doresc să vă construiască alene se sprijini de venituri lunare recurente, încărcând câteva fotografii și videoclipuri scurte în oricare săptămână, aşa încât urmăritorii să se aboneze. . Ne:

  vă oferă un nou design, mai întâi pe mobil, cu aspectul aplicațiilor dvs. de zi cu zi și ale clienților dvs. oferă cele mai bune plăți din categoria printr-o organizație eficientă și agilă: cota de 80% din venituri cu protecție contra contracarării ascultați și vă încurajați să oferiți critici și sugerați idei noi și solicitați funcții care credeți că vă vor susţine cel mai mult

  Scopul nostru este să vă oferim un ghișeu unic pentru streaming live cu plată pe secundă de pe dispozitive mobile și abonament la conținut exclusiv optimizat pentru dispozitive mobile și să dezvoltăm multe alte funcții la viteza cu care vă putem satisface cererile în prezent. echipa mica, dar tanara si talentata.energica.

  Vedeți mai jos se compară serviciul nostru cu alți furnizori și foaia noastră de parcurs:

  Nu pretindem că suntem cei mai buni la toate, avem un drum lung de parcurs, avem o foaie de parcurs creativă de dezvoltat și sperăm că putem oferi un întâmplare de întrebuinţare diferențiat și convingător pentru ca toată lumea să-l încerce destul de curând.

  Puteți realiza un cont „Creator de conținut” la https://creator.monamie.live azi în tocmai câteva minute. Sper că ne puteți susţine să direcționăm direcția în care vom se deplasa pe termen climat și lung. Ca semn al aprecierii noastre, vom derula o mică loterie printre utilizatorii beta înainte de lansarea publică pentru a oferi un telefon Samsung S8 de ultimă generație, pe care sperăm că îl veți folosi cu monAmie.live. Deşi serviciul nostru (inclusiv foaia de parcurs) sună ca ceva pe care ați tinde să îl utilizați, sunt, de deopotrivă, deschis să fac plăți anticipate, deoarece înțeleg că legarea unei părți din venitul dvs. de platforma noastră ar putea fi percepută ca un risc ridicat, deoarece cineva nu este familiarizat cu monAmie. .traieste inca.
  În plus, vei primi drepturi de lăudare că ai crezut în noi înainte ca toți ceilalți să se alăture trenului.

  Bucură-te să ofer clarificări suplimentare cu privire la acest temă, prin DM, pe canalul nostru de asistență/, widgetul de chat live pe site-ul nostru web, Skype etc.

  Sănătate,
  Tampit

  ––––––––––––––––– –

  Citiți mai jos pentru mai multe detalii:

  Câștiguri: 80% cotă din venit cu protecție contra taxării Plăți: plăți săptămânale de luni până duminică (GMT) cu o limită minimă de transfer de 50 USD (nu suntem deschiși la feedback) cu o întârziere de 10-14 zile (furnizorul nostru de plăți ne plătește în oricare săptămână în vinerea săptămânii precedente, aşa încât să putem plăti de luni până marți din săptămâna următoare și poate dura câteva zile pentru a vă muta). Plățile sunt gratuite pentru plățile SEPA (EUR), SUA (transfer ACH), iar deşi această particularitate este solicitată mult, și Paxum (în prezent neimplementat, dar nu este chinuitor de realizat). Costurile de transfer înspre alte regiuni/monede pe care le acceptăm sunt de circa 2,5 USD per transfer (https://monamielive.freshdesk.com/solution/articles/33000201632-how-do-i-get-paid-) pe care intenționăm să le eliminăm o dată Platformă solduri Plăți utilizator: paginile de plată sunt receptive și foarte simple. Funcționează cu SecurionPay, care funcționează minunat pentru cerințele de divertisment pentru camsite. Versiunea actuală funcționează pe telefoane Android, desktop-uri Windows, laptopuri și Macbook-uri (Chrome/Firefox ca browser, nu Safari); cu toate acestea, interfața de întrebuinţare este optimizată numai pentru dispozitive mobile, iar accesul la desktop va fi blocat până la lansarea publică. Fluxurile live înspre și de la iOS vor fi acceptate în februarie 2018. Abonamentele vor fi deja acceptate în ianuarie.

  functioneazã:

  Fluxuri live: avem, de deopotrivă, o secțiune „ funcționează” pe site, dar concluzia este că utilizatorii completa fonduri în conturile lor printr-un card de credit (pe care îl folosi pentru a completa din nou fonduri întocmai și la mijlocul fluxului). de sesiune). ), și plătiți pentru sesiunea de streaming live pe secundă, dedus din soldul dvs. Ei A) rezerva o sesiune în arvună deşi creatorul de conținut este offline, B) să solicite o sesiune deşi creatorul de conținut este online, dar nu este live sau 3) să se alăture direct unui flux live existent. Abonamente: mai multe despre asta atunci in ce perioada lansăm funcția, dar va fi un slujbă de abonament la videoclipurile/fotografiile/transmisirile live-speciale facturate lunar clientului până la anulare. Videoclipurile/fotografiile tale vor fi șterse după 30 de zile, aşa încât noii abonați nu vor deţine intrare la tot conținutul istoric din prima zi.

  După am promis, mai multe despre mine și persoana juridică:
  Vin din industria „mainstream”, mi-am început cariera de inginer mecanizat cu un master în sisteme de comunicații și lucrez pe tehnologii video mobile din 2005. Am devenit consultant pentru startup în urmă cu 7 ani și am lucrat ca bancher. pentru investitii. pentru startup-uri tech. Am fondat operatorul monAmie.live Fluxi Technologies (http://fluxi-technologies.com/) în Estonia, locul de naștere al multor start-up-uri cunoscute după cum Skype și Transferwise, pentru a îndruma o combinaţie globală într-o de încredere. Climat 100% digital (https://e-estonia.com/). Voi fi în primul rând responsabil pentru toate comunicările cu clienții pentru o lungă perioadă de timp. Deşi dați clic pe https://monamielive.freshdesk.com/ sau support@monamie.live, vă voi răspunde la interogari sau preocupări. În prezent, mi se alătură trei dezvoltatori, un designer, doi consultanți part-time și lucrăm la monAmie.live de peste un an. Un profesionist în marketing de divertisment pentru camsite ni se va împlini în momentul lansării publice. Așteptăm cu nerăbdare vremurile interesante care urmează.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.