Momentul tău cel mai mortificant

Forumuri Suport modele videochat Momentul tău cel mai mortificant

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Așa că ajung la un an de in ce perioada am început asta într-o lună, deși nu prea am mai lucrat nicidecum din…februarie? Cu greu întocmai și atunci. Mi-am propus să mă întorc și să-mi folosesc cunoștințele pentru a o reţine de la sfârşit. Nu știu deşi asta e potrivit ca o camgirl, dar cred că ar putea fi cel mai potrivit pentru mine.

  Învăț puțin… rapid, dar nu întreg, până nu mă simt confortabil cu ceva. Și așa am câteva momente mortificante.

  Cu toate acestea, cel care va ieși mereu în evidență pentru mine… și l-a restrâns la două. <. Avusese o schimbare lungă și total neproductivă. Cineva care mi-a fascinant foarte mult m-a convins să mă uit la camera lor pentru circa… jumătate din preț… sau patru minute. Ceva foarte scurt. Am așteptat aproximativ de două ori mai mult încât era foarte interesat de asta… dar eram și în acea dispoziţie de spirit a privirii ceasului și încât am timp oribil, am ajuns să-l întrerup destul de mult la mijlocul obiectivului său. S-a întristat, a plătit mai mult și a terminat și a plecat și nu l-am mai văzut de atunci. M-am simțit groaznic și i-am trimis un mesaj cu scuze (cred că s-ar putea să fi încântat)… și încă mă simt… bleh. Cu toate acestea, sincronizarea mea se îmbunătățește. Învăț din greșeli cel puțin. Un altul pentru mine este tot închegat de money și emoțional. (Am menționat că nu am camere de luni de zile? Este încât am luat-o razna. >.> M-au pus într-o cameră rotundă. ** Cuminte, nimeni nu m-a pus nicăieri. Mi-am făcut tocmai timp să-mi repar shiznit-ul. … oh, dragă, azi mă abat.

  Ălalalt ipostază mortificator pe care evit să-l menționez. Asta a fost devreme într-o noapte foarte proastă. M-am oprit și am plâns… și după aceea mi-am spus că ar trebui să mă întorc pe ponei, mi-am schimbat rochia și am făcut-o din nou. Și a ajuns să se deconecteze. Am plâns, mi-am spus că trebuie să fiu o fată mare, m-am reconectat. Întemniţat din nou. strigat. (Au fost câteva repetări ale acestui) până in ce perioada m-am întristat cu real. Și nu mă supăr de multe ori, dar in ce perioada o fac, îmi este înfricoșător. Așa că m-am conectat din nou cu crop-ul, mi-am schimbat tema în BELLIGERENCE AND RAGE FRIDAY 25 tk la clip. Și i-a salutat pe toată lumea cu „Bună ziua (nume de utilizator) YOU!” L-am ținut timp de zece minute, în timp ce cineva foarte drăguț care răsfoia modele mi-a trimis un mesaj și a menționat că acest lucru părea deplasat. Am plâns. Pe camera. Și singurul meu stăpân obișnuit a intrat și practic a salvat ziua. Nu am mai văzut omul afabil. Dar am vibrații calde și neclare de omenie care vin în calea lor într-un ritm constant.

  Întrebați pe toată lumea. Mortificarea este distractivă după fapt! Ce este un ipostază mortificator pentru tine?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.