Modelul Chaturbate anterior încearcă să se întoarcă

Forumuri General Videochat Modelul Chaturbate anterior încearcă să se întoarcă

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salutare tuturor, aș tinde să comunic cu utilizatorii acestui forum pentru a se osteni să obțin sprijin cu problema mea. Faceam webcam pentru Chaturbate și a funcționat de acord vreo 2 ani. Am avut amenințarea dox aleatorie și utilizatorul enervat, dar totul era just. Baniți de două ori pentru tocmai o oră oricare încât trebuiau să trimită informații, dar nicio problemă. Într-o zi, făceam camera web ca de obicei, in ce perioada programul meu s-a blocat. Interzis. Bineînțeles că era întristat și crede că va fi rezolvat să continue spectacolul. Atunci am primit primul dintre multele e-mailuri de la asistență fără tact.


  18 APRILIE 2016 la 18:37 PDT

  Dragă fiu al dragonilor,

  Deși ați furnizat documente de supraveghere a vârstei care arată că aveți peste 18 ani, am primit un volum mare de reclamații de la utilizatorii Chaturbate care consideră că arăți prea adolescent pentru a fi pe site. După vă puteți imagina, întocmai și sugestia că artiștii minori apar pe Chaturbate este o problemă foarte serioasă. Trebuie să luăm toate măsurile necesare pentru a evita întocmai și impresia că le permitem minorilor să transmită pe site. Din păcate, asta înseamnă că ocazional trebuie să blocăm capacitatea unui utilizator de a transmite în flux, întocmai și atunci in ce perioada demonstrează că are peste 18 ani, deoarece par a fi prea tineri. Camera dvs. a fost blocată pe se sprijini acestei politici. Fiți siguri că toate jetoanele pe care le aveți în contul dvs. vor continua să vă fie distribuite la următoarea dată de plată. Multumesc pentru intelegere.
  Anunțați-ne deşi aveți necesitate de mai mult sprijin și vom fi bucuroși să vă ajutăm!

  Mulțumesc,
  Relații Clienți

  Mi s-a furat o izvor de venit și o funcţie pe care o iubeam din provoca bărbaților enervanti care și-au pus misiunea de a mă interzice. M-am uitat inapoi si celelalte modele care au fost interzise din acelasi motiv au fost dezbandate. Oamenii cu care am transmis în flux înainte nu au primit niciodată o aşa de interdicție. Eu și iubitul meu am înregistrat împreună pe Chaturbate ani de zile, fără probleme. Așa că azi sunt aici să-i rog pe oricare crede că există o șansă să contacteze pe cineva care lucrează pentru Chaturbate să mă lase să revin. Orice încercare de a expedia un este ignorată și orice cont nou creat este blocat mecanic. Vă rog, cineva, întocmai cer sprijin aici.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.