Modelele își descărca videoclipurile de pe Chaturbate

Forumuri Suport modele videochat Modelele își descărca videoclipurile de pe Chaturbate

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Aceasta este mai mult o experiență decât o întrebare. Băieți, m-ați ajutat să ajut un model să-și scoată videoclipurile de pe Chaturbate. Un amic model de-al meu deţine necesitate de conținut pe care să îl posteze pe CB și MFC Share pentru a-și îmbunătăți poziția pe ecranul principal. Deţine circa 400 de private pe CB, dar niciun videoclip pe care să-l fi creat singur. Părinții acasă etc., este greoi să faci videoclipuri. Pe scurt, am aflat de unde să iau videoclipurile din tips-urile pe care le-ați dat aici. Publică și vinde videoclipuri, iar numărul de jetoane s-a dublat de la 40.000 pe lună în februarie la aproximativ 100.000 de jetoane pe lună în martie, aprilie și mai. Ea este încă jos pe ecranul de impuls și are între 10 și 25 de spectatori într-o zi bună. Săptămâna trecută a avut 3 zile cu peste 5000 de jetoane. Înainte de martie, obiectivul său era 1.200 de jetoane pe zi. Postarea videoclipurilor de vânzare i-a atras mult mai multă atenție.

  Îi spun că părțile sale intime se termină neaşteptat încât îi ține pe băieți în Private Show până nu rămân fără jetoane. Aș comunica că media ta este de 30 de minute și maxim 2 ore.

  Revenind la punctul meu, veștile bune, da, modelele își obține videoclipurile de la CB. https://chaturbate.com/auth/login/?next=/security/privacy/data_export/
  Vești proaste, le trimit TOATE de oricare dată. Prietenul meu are 220 de videoclipuri într-o depozit de 400 de concerte. Descărcarea pe Xfinity este de 4 zile, descărcarea pe o încheietură prin fibră (wireless) este de 6 până la 8 ore. Nici tu nu ai incercat cu fir, ar fi ceva mai rapid. Pentru a extrage fișierul zip este necesitate de încă 3-5 ore. A crezut că va fi mai rapid după prima dată încât deţine necesitate tocmai de fișierele suplimentare. DAR NOOOO, de oricare dată in ce perioada trimit întregul fișier, inclusiv videoclipurile vechi și videoclipurile noi de ultima dată. Acestea permit 3 descărcări la oricare 30 de zile. De oricare dată sunt 400 de concerte și devin mai mari. Veți deţine necesitate de suficient spațiu liber pentru a salva fișierul ȘI mult mai mult pentru a extrage videoclipurile.

  Există și alte informații bune pe pagina de confidențialitate CB, vizitați și veți viziona. Descărcarea este pentru modele, nu pentru membri. Fiți drăguți cu modelele, poate vă va expedia copii ale ei. Mulțumesc pentru sprijin tuturor.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.