modele multisite

Forumuri General Videochat modele multisite

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Am experimentat să găsesc aici câteva informații despre asta și presupun că există ceva despre chestiuni legale sau tocmai caut…

  Oricum, există o mulțime de fete și femei care lucrează pe multe site-uri de camere, rar întocmai duplicate pe vreunul singur. Și problema și întrebarea mea este: care ar fi sau poate este (din nou, nu găsesc o izvor completă, iar site-uri după cum mycamgirl și multe altele au informații limitate despre cele care mă interesează…) cel mai potrivit mod de a descoperi deşi fata (sau femeia) lucrează în alte locuri.

  Nu că vreau să-i hărțuiesc pe toate site-urile alea, nu, dar din moment ce am un singur cont pe MFC, încerc să evit camerele cu mai multe camere, iar din moment ce unele modele au nume identice sau asemănătoare pe alte site-uri, identifica ei prin asta. , am găsit niște „mai creative” hmm tocmai pentru a evita o aşa de detectare. I-am întrebat pe unii dintre acești „ascunzători” deşi funcționează pe alte site-uri și, în mod surprinzător, au spus că funcționează tocmai „aici”, anume tocmai pe MFC…

  O altă întrebare este: s-ar putea face un fir lipicios in ce perioada fetele ar putea anunța că lucrează pe un site? Sau vreunul bazat pe utilizator unde acea întrebare ar putea fi postată?

  Întreb, tocmai încât simt că este nedrept într-un mod urât să minți despre aşa de lucruri. Înțeleg că orice informație personală este un nono mare, dar numele modelului trebuie tratat autentic în același mod? Și mai înțeleg că din perspectiva modelului „e tocmai o combinaţie”, dar toată această înțelegere nu schimbă faptul că mă simt înșelat de oricare dată in ce perioada aflu că am dat bacșiș unei fete de pe diverse site-uri care m-au mințit. ..

  Are ceva substrat pentru cineva?

  Sincer

  PS: Îmi pare rău deşi am făcut niște greșeli, am învățat engleza urmărind filme, așa că vă rog să mă iertați pentru abilitățile lingvistice slabe, deşi unele părți sunt chinuitor de înțeles.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.