Modele de came și cicatrici; Cum te descurci cu ei?

Forumuri General Videochat Modele de came și cicatrici; Cum te descurci cu ei?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Am urmarit CB zilele trecute și am dat peste camera unei fete drăguțe. După un moment, am observat o semn pe ea, care îmi comunica că i-a instalat recent un defibrilator sau un stimulator cardiac; Știu asta încât am autentic aceeași semn în care mi-a fost plasat defibrilatorul. Am observat, de deopotrivă, umflarea distinctă a unității reale. De deopotrivă, înfăţişa destul de nou, poate mai vechi de o lună. Pe măsură ce absolvi timpul, cicatricea se va vindeca și va deveni mult mai puțin vizibilă, a mea este aproximativ invizibilă după circa un an, dar acel nodul rămâne destul de vizibil. Ceea ce mi-a atras atenția este că profilul lui spunea că are 19 ani, că este prea adolescent pentru a deţine vreunul dintre aceștia.

  Nu l-am menționat în chat, dar m-a făcut să mă întreb se descurcă modelele de camere web cu cicatricile pe care le-ar putea deţine; fie prin intervenții chirurgicale, fie prin alte mijloace ( ar fi rănile). Mai ales cele mai noi și mult mai proeminente care se află în zone care vor fi destul de vizibile pe cameră; În exemplul de mai sus, cicatricea se află întocmai sub claviculă și întocmai deasupra pieptului stâng / a mușchilor pectoral la persoanele care au aceste dispozitive la locul lor. .

  Încercați să le acoperiți cu machiaj? Răspunzi la interogari deşi oamenii întreabă despre ele sau pur și simplu le ignori? Aș crede că cicatricile mai mari ar putea fi ceva pe care unele modele de camere l-ar putea considera dăunătoare, deoarece se poate crede că o semn vizibilă ar putea leza profiturile într-o combinaţie în care atractivitatea fizică este o componentă cheie a câștigului de money. Nu tuturor membrilor le vor plăcea cicatricile de orice soi și bănuiesc că nici unor modele nu le-ar plăcea.

  Aşadar, pentru modelele cu cicatrici: le tratezi în fața camerei?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.