Modele, câștigați bani în plus cu programul dvs. de afiliere pentru site-ul Cam – Ghid definitiv

Forumuri General Videochat Modele, câștigați bani în plus cu programul dvs. de afiliere pentru site-ul Cam – Ghid definitiv

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Sunt un promotor de camere pe Twitter, așa că trimit și retweet modelele in ce perioada se conectează. Văd multe modele postând pe Twitter link-ul camerei lor, dar mai puțin de 10% dintre ele își folosesc link-urile afiliate pentru un venit în plus.

  Majoritatea site-urilor de camere au un program de afiliere. Deşi îi convingi pe oameni să se alăture prin linkul tău de afiliat, câștigi un interes din toate vânzările, pe viață! Poate fi un venit pasiv extraordinar fără a fi online. Am creat acest călăuză pentru a prezenta cât de ușor este să folosești această izvor de venit pasiv.

  Chaturbate: Voi începe cu CB încât este cel mai ușor. In ce perioada sunteți conectat la CB, derulați în partea de jos și faceți clic pe „Afiliați” – După aceea faceți clic pe „Coduri de legătură”. – Derulați în partea de jos, sub „Program: Revshare: 20% din banii cheltuiți”, găsiți linkul care comunica „Camera dvs. de chat (întocmai deşi este offline)” – Copiați și inserați acel link. Îl puteți lipi într-un dispozitiv de scurtare a linkurilor, ar fi Bit.do. In ce perioada un utilizator nou se înregistra la CB folosind link-ul dvs., veți câștiga 20% din TOT ce cheltuiește pe viață. Aduceți cât mai mulți oameni să se înregistra!

  MyFreeCams: Ei just, cu MFC este puțin mai încurcat, deoarece MFC își externalizează programul de afiliere. Este condus de o însoţire numită CrakRevenue. Pur și simplu creați un cont cu CrakRev, după aceea accesați „Oferte” și căutați MyFreeCams, programul Revshare Lifetime. Veți primi 20% din toate vânzările de jetoane pe viață.

  In ce perioada aveți linkul de afiliat MFC, trebuie tocmai să adăugați „&model=YourScreenName” la sfârșit. Ăsta este linkul tău afiliat înspre camera ta de cameră. Puteți să-l copiați și să lipiți într-un dispozitiv de scurtare a link-urilor, ar fi Bit.do. Aici este link-ul înspre CrakRevenue.

  Streamate – După probabil știți, Streamate a câștigat recent cel mai potrivit site de cameră pentru camsite și cel mai potrivit program de afiliere pentru camerele pentru camsite la Premiile pentru camerele web pentru camsite. Veți câștiga 30% din toți banii cheltuiți pe Streamate, pe viață. Pentru a obține linkul dvs. de afiliat, trebuie să vă înregistrați pe Mtree și să accesați Contul meu > Coduri de link > Camuri Revshare > Pagina Model Bio. Odată ce aveți linkul dvs. de afiliat, îl puteți lipi într-un dispozitiv de scurtare a linkurilor după cum Bit.do. Aici este linkul înspre Streamate/Mtree.

  Puteți face acest lucru și pentru alte site-uri, ar fi LiveJasmin.

  Cea mai bună strategie: Cumpărați-vă numele .com și direcționați-l înspre linkul de afiliat al camerei dvs. de cameră. Tocmai un exemplu, deşi numele dvs. de utilizator este MaryMcFly, atunci puteți înregistra numele marymcfly pentru 9 USD pe an la Namesilo. (Oferă confidențialitate gratuită). Obțineți numele și setați-l să redirecționeze înspre linkul dvs. de afiliat. Camera foto în mai multe locuri? Obțineți „marycb” și „marymfc” – direcționați-le înspre linkul dvs. de afiliat înspre camera dvs., după aceea pur și simplu tweet numele dvs. de sector. Încurajează oamenii să se alăture site-ului prin link-ul tău și vei câștiga venituri recurente. Sunt satisfăcut să răspund la orice interogari despre oricare dintre acestea

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.