modele care prefac versuri nu cumming

Forumuri Suport modele videochat modele care prefac versuri nu cumming

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Multe modele, din păcate, false. Sigur, in ce perioada ai ejazat de 5 ori nu poți să vii din nou (rar), dar tot vrei să te atingi. La naiba, se simte extraordinar. In ce perioada nu să esperma, continui să încerc. La naiba, o să mă masc o oră înainte să renunț. Totuși, deşi tot nu să esperma, am spus întotdeauna că hack-ul meu nu a putut să strângă un alt și să-mi încheie grupul așa o fac de obicei (un pic de discuții/chicoteli post-videochat)

  Cu toate acestea, unele modele nu fi cummed asemenea de ușor ca altele. Rar ești nesupus. Rar pur și simplu nu merită să vii cu tipul cu care ești în privat (haha, mi-aș tinde ca fetele să nu se simtă presate să intre în privat cu un aşa de tip). La naiba, sunt sigur că rar corpul tău nu face asta. vrei să ejazi sau ești stresat și nu te poți relaxa atât de mult pe cât ți-ai tinde. Se întâmplă.

  Deşi ai viziona o aşa de fată, te-ai deranja deşi ea a prefăcut? te-ai simți despre asta? Poți să spui deşi se preface?

  In ce perioada eram un model foarte nou, credeam că băieții se așteptau să esperma înainte de a se epuiza cele 200 de jetoane. La naiba cu asta. Am avut probleme cu un și mi-a luat mult timp să „învăț” să esperma. Azi, în mod normal nu am niciodată o problemă, dar e real că toate fetele o au rar.

  Crezi că un privat/grupare este mai rău deşi fata nu esperma?

  Ce ai face deşi ai descoperi că fata a recunoscut că a prefăcut? Ai mai veni în camera lui? Ați se deplasa vreodată într-un grupare sau în privat cu ea deşi ar fi de învoială să nu se mai prefacă? Ai se osteni să o ajuți? Ai fi rănit?

  Crezi că exagerarea unui (ceva întocmai și eu fac, mă bucur in ce perioada gemez mai tare intenționat tocmai pentru a-i comunica pe toată lumea cât de chinuitor vin, este un turneu să-i anunț pentru mine) este ceva de genul a prefăcea?

  Ai alte idei pe tema asta?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.