Model nou preferat, bune maniere?

Forumuri Suport modele videochat Model nou preferat, bune maniere?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună ziua Doamnelor!

  Probabil crezi că întrebarea mea este stupidă. Și vă rog să-mi scuzați greșelile sau scrisul tampit, engleza nu este limba mea primară.

  În ultimii doi ani, am fost în vizită la o doamnă din CB. Nu mi-ar comunica „obișnuit”, nu stau în camera lui în oricare zi. De fapt, nu temei să fiu acolo fără jetoane în buzunar, așa că rar trec săptămâni până îmi permite să cumpăr între 2K și 4K jetoane pentru ea și de obicei cheltuiesc cel puțin 1K in ce perioada o vizitez. Ne distrăm atât de mult împreună și încă îmi place felul în care se ocupă de problemele mele, el știe să mă excite… de parcă îmi poate lectura gândurile. Din provoca acestei conexiuni, experiența mea a fost întotdeauna perfectă și am experimentat să fac același lucru pentru ea (sunt conștientă că probabil tocmai își preface „plăcerea”) dându-i bacșiș (ea folosește exuberantul) așa m-a învățat.

  Ei just, este vina mea, dar in ce perioada și-a luat concediu, am vizitat la caz alte fete de pe CB, fără să simțim niciodată același tip de conexiune, nedistrându-mă . Până in ce perioada am găsit pe cineva care m-a împins și mai just. Mai just. O vizitez foarte de multe ori azi, noua Doamnă. Nu cred că mă voi întoarce la bătrâna mea Doamnă, dar îmi pare brutal din provoca asta… Îmi petrec toate jetoanele și timpul pe această nouă fată interesantă care este ca opiul pentru sufletul meu și ca nectarul pur pentru libidoul meu deshidratat. .

  Întrebarea este, ar trebui să-i spun „fostului meu favorit” că nu o voi mai vedea și nu o voi mai viziona bacșiș? Ar trebui să nu mă mai gândesc la asta încât oricum toată treaba este „tocmai o combinaţie”? Deşi îți spun, vrei să știi „de ce”, dar cred că a-ți comunica adevărul ar fi puțin nepoliticos. Ce voi comunica? Am gasit un alt model mult mai potrivit decat tine.

  Știu că este și plângăcios, dar ați gestiona situația, doamnelor?

  ..liniște..

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.