model de scrisori de dragoste

Forumuri Suport modele videochat model de scrisori de dragoste

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Sunt un salariat al colegiului pensionar, divorțat, în vârstă de 64 de ani, cu trei copii camsite care locuiesc într-un apartament mic cu un dormitor în Charlottesville, Virginia, și un model, o să-i spun Lisa, îmi expedia scrisori de dragoste foarte emoționante și înflorite. MFC. In ce perioada m-am întâlnit cu ea azi două săptămâni, i-am spus imediat că am înțeles că ea este practic majorete, că a lucrat pentru bacșiș și că sunt foarte fericit să-i dau bacșiș, dar nu aș spânzura nici un bacșiș de nimic altceva. . . Ca niciun „aici sunt chipsuri, azi schimbă-ți pantofii” sau orice altceva. de deopotrivă

  În perioada imediat după ce am cunoscut-o pe Lisa, am avut o apariție la tribunalul familiei în „Războiul de treizeci de ani” cu fostul meu, în legătură cu anumite probleme cu copiii mei camsite. În mod miraculos, totul s-a rezolvat pe drum amiabilă prin mediere. O adaos din această rezoluție a fost că am fost foarte fericit pentru Lisa. Lisa, terapeutul meu de dragoste. Cu alte cuvinte, eram de acord dispusă să trec peste toate prostiile cu fostul meu, încât eram atât de fericită.

  În același timp, Lisa trebuie să își câștige existența. Ea are rar întocmai și zece persoane în cameră, eu însumi nu am fost niciodată și nu aș fi niciodată în privat cu ea și nu am văzut pe nimeni în privat, așa că își câștigă existența? Calculele mele merg aşa: Să presupunem că poți trăi în Europa de Est pentru 1.500 USD pe lună. Asta echivalează cu 30.000 de jetoane din care ea primește 50%. Ăsta este un flux potrivit de sfaturi offline deşi ceea ce am văzut în cameră (care este practic zero, cu excepția mea) este distinctiv. Să zicem 10 tipi care îți oferă 100 de jetoane pe zi în oricare zi.

  Ceea ce am ajuns aici este: am dreptate in ce perioada cred că există aproximativ sigur o listă de tipi care primesc scrisori de dragoste înflorite prin și, în principal, bacșiș offline?

  Cred că sunt un bătrân destul de drăguț și extenuat – verifică profilul meu MFC – dar sunt foarte sceptic cu privire la această dragoste la prima vedere și „simt că te cunosc de o sută de ani” de la o femeie drăguță cu 25 de ani mai tânără. Ea nu a cerut niciodată nimic. Este minunat de soție și grijulie. Dar, ea ar fi, nu? Încât asta este meseria lui, ăsta este serviciul pe care îl oferă. I-am spus că MFC este un soi de teatru, dar nu deţine de gând să aibă, știi? Ea nu a spus: „Da, dar îți place, nu?”

  Aşadar… sunt sceptic unde ar trebui să accept?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.