Model Camgasm Camsite Revew

Forumuri Lista Camsite Videochat Model Camgasm Camsite Revew

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Model Camgasm Camsite Videochat Revew

  Camgasm este un website creat de Chaturbate. Ăsta se bazeaza pe private chat si nu primi in free chat. Camgasm a aparut in urma cererilor facute de modele si membri care nu doresc in free chat. Este un site autonom fata de Chaturbate si de aceea necesita inregistrare noua. Metodele de plata acceptate pe Camgasm este: Paxum, Payoneer sau Transfer Bancar.
  Setarile default Camgasm
  Permite Group Shows: YES Group Show Tokeni Pe Secundă: 12 tokeni (poate fi setat manual intre 0 si 30 tokens) Utilizatori Minimi pentru Group Shows: 2 membrii (poate fi setat manual intre 1 si 5 membrii)
  Private Show Tokeni Pe Secundă: 60 tokeni (poate fi setat manual pana la 150 tokens) Minute Obligatorii Private Show (Daca va fi setata aceasta optiune membrii vor fi obligati sa stea in private timpul impus de model): Default este setat 0. Poate fi setat pana la 10 minute. Modul Spion (Spy) in Private Show (Tokeni Pe Secundă): 6 tokeni (poate fi setat manual pana la 30 tokens) Tokeni Necesari Pentru A Putea Accesa Private: 100 Tokens (poate fi setat manual pana la 1000 tokens) – Acestia sunt tokenii minimi necesari pe care membrii trebuie sa ii detina in momentul accesari private show.
  Pentru a deveni model pe site-ul Camgasm dupa inregistrarea gratuita va trebui accesat My Profile / Model Verification Form unde vor fi 2 pasi de urmat. Pasul 1: Agree to the Performer Agreement (Va trebui complectate casutele cu datele personale) si Pasul 2: Upload / Verify your identity (Va trebui urcate pe site poza cu buletinul si poza cu buletinul alaturi de fata). Dupa ce contul va fi acceptat va trebui accesat My Profile / Payment Information Form (Va trebui aleasa metoda de plata dorita si complectate cu datele necesare)
  Pentru a deveni model pe site-ul Camgasm va trebui accesat: Model Signup Form
  Site-ul de videochat creat de compania Chaturbate a fost dezactivat. Mesajul poate fi vizionat pe blogul oficial „Camgasm Is Shutting Down”. Site-ul se descoperi in stadiul beta si a fost creat la cererea modelelor si a membrilor care doreau mai putina in free chat. Camgasm nu permitea in free chat tocmai in private chat sau group show. Din provoca ca nu a reusit sa devina o comunitate sustinuta site-ul a fost inchis temporar sau permanent. Toate fondurile vor fi returnate catre modele si membri.

  Pentru a deveni model videochat pe site-ul Chaturbate va trebui sa accesati: BROADCASTER SIGNUP FORM

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.