Modalități rapide de a demonstra că transmit în flux live?

Forumuri General Videochat Modalități rapide de a demonstra că transmit în flux live?

Participant
    RO

Buna! Eu și soțul meu suntem un cuplu pe Chaturbate. Folosim ManyCam în acest moment, iar fluxul nostru arată filigranul ManyCam.
    Folosesc ManyCam pentru a-mi controla sunetul. Emitem cu microfonul oprit și muzica redată de pe pandora sau youtube. Microfonul meu este oprit pentru a susţine cu timiditatea camerei mele.

Cu cele două combinate, am destul de multe persoane în chat care spun că fluxul meu nu este live. Că este afișat un videoclip înregistrat. Soțul meu va răspunde rotind camera și afișând mesajul său în chat și va afișa data și ora.

Există o modalitate de a demonstra rapid că ăsta este un flux live? M-am gândit să afișez un banner cu numele utilizatorului care este îngrijorat încât nu este activ. M-am gândit să desenez data pe sânii mei haha. Ambele mi-ar reţine timp de la spectacol.

Într-o zi, pe măsură ce mă simt mai confortabil, această problemă va fi rezolvată in ce perioada trecem la studioul OBS și avem microfonul lansat.

Mulțumesc!

• Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.