Mi-am stricat viața?

Forumuri Suport modele videochat Mi-am stricat viața?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Întocmai am necesitate de un sfat.

  în această perioadă, anul trecut, nu îmi puteam permite școlarizarea, așa că am decis să încerc camera web. Sunt la facultatea de medicină și aveam deja două locuri de treabă. Nu a durat mult (circa 2 luni) până mi-am dat seama că nu mă elucida și l-am urât. Nu fac nicio judecată cu privire la cameră și știu că a ajutat cu real mulți oameni să devină mai siguri din punct de vedere financiar, tocmai pentru mine, am fost foarte umilit. Am câștigat tocmai 110 USD pentru întreaga lună, dar, în ciuda acestui fapt, videoclipurile au fost foarte explicite, cu fața mea întreg în fotografie și foarte recunoscute cred. era un om acolo care reprezenta circa 50 de dolari și m-a urmărit mult timp. În cele din urmă, a trebuit să împrumut money de la părinți, punându-i într-o situație groaznică.

  Planul meu era să câștig câteva mii, să-mi plătesc taxele, să-mi ajut părinții și să nu mă uit niciodată înapoi, dar am renunțat înainte de a câștiga money și de atunci am aflat că site-ul salvează videoclipuri cu oameni sau lucruri de genul ăsta. Nu-mi vine să cred cât de proastă a fost încercarea mea și că nu m-am gândit just ce aș putea face cu viața mea, tot ce mă puteam gândi era să nu fiu dat afară de la școală și să sper că aș putea deţine niște money în plus și susţine tatii mei.

  Știu că deşi citești asta te gândești cât de de râs de tampit sunt încât am riscat atât de mult și m-am gândit la asta în oricare zi de atunci și nu aveam idee cât de rău m-aș simți, am atacuri de panică. și mă trezesc în focar de noapte plângând că cineva îmi va descoperi videoclipurile azi sau in ce perioada sunt profesionist.

  Știind cât de paranoic sunt azi, nu-mi vine să cred cât de tampit am fost să fac ceva de care nu eram sigur, eram atât de disperat după money încât nu m-am gândit la altceva și azi mi-aș fi putut strica toată viața pentru 100 USD.

  I-am cerut streamate să-mi elimine ID-ul și documentele din sistemul lor, dar nu o vor face din provoca taxelor și a dovezii de plată. Mi-a luat mult timp să intru la școala de medicină și azi sunt îngrozită că acest lucru mă va leza în locuri de treabă viitoare/sau deşi cineva află înainte de a fi abandonat de la itinerar.

  Nu mi-am folosit niciodată numele, dar am folosit adresa mea de reală (ceea ce din nou nu-mi vine să cred că am făcut-o) În prezent sunt în subiect de ștergere a acelei adrese de , dar sunt, de deopotrivă, îngrijorat că odată ce șterg acea adresă de , am câștigat Nu mai puteți transmite e-mailuri în flux din nou.

  Speram să-mi fac un blog și un şanţ de youtube despre tratamente cu medicamente la acasa și poate într-o zi să am o profesiune care să amestece mediile și medicamentele, dar azi știu că nu voi deţine ocazia să o fac și cineva ar putea să-mi găsească videoclipurile sau să mă urmărească. deşi fac vreodată ceva închegat de media. Nu știu deşi ar trebui să-mi șterg instagramul și facebook-ul și să încerc să dispar întreg.

  Știu că odată ce ceva este pe internet, este acolo pentru totdeauna, speram tocmai că cineva îmi poate comunica:

  descoperi deşi vreunul dintre fluxurile mele au fost înregistrate și sunt online (am urmarit numele camerei mele și apare fotografia mea de profil, dar nu are fața mea pe ea. Nu apare nimic deşi îmi caut numele autentic) .
  deşi este probabil ca videoclipurile mele să fie undeva și să apară undeva?
  Deşi am necesitate de un avocat, ar trebui să-l implor în continuare pe streamate să-mi scoată identitatea?
  Deşi fac vreodată ceva închegat de media, unde sunt prezentat într-un documentar sau la radio, vor descoperi oamenii despre camera mea?

  Daca ma poate susţine cineva as fi foarte recunoscator. Știu că ceea ce am făcut a fost incredibil de și voi părea rău toată viața, întocmai deşi nimic nu iese tocmai din provoca fricii pe care mi-a dat-o, deşi cineva îmi poate oferi un soi de liniște, ar fi de sprijin sau mi-ar comunica pe mine. Deşi trebuie să mă pregătesc

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.