Mi-am stricat prima săptămână de ajutor!!

Forumuri Suport modele videochat Mi-am stricat prima săptămână de ajutor!!

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Scuzați-mă engleză, sunt din ^^

  salut modele, sper că mă puteți sprijini, sunt total îngrijorat de asta, sunt o fată nouă în camerele mele gratuite, așa că prima zi am făcut streaming
  Mi-au fascinant mulți telespectatori! dar după aceea nu am stiut ce sa fac, dar am primit sfaturi. Ok, a doua zi au fost din nou o mulțime de oameni în camera mea! Nu știam ce să fac, nu m-am dezbrăcat așa că la vremea aceea nu știam ce să fac deşi să dansez sau să cânt sau tocmai să vorbesc așa că m-am prospat a doua zi și după aceea a treia zi am făcut-o. nu difuzez încât am avut gripă. .

  După aceea, în următoarele 2 zile, am știut autentic ce să fac. Am început să dansez într-o ținută și am primit o mulțime de sfaturi și în privat suficient de mult și în grupare, dar totul s-a întâmplat în circa 3 ore încât erau cam 10 sau 15 persoane în camera mea.
  așa că astăzi a fost din nou just, dar am primit cam 750 de sfaturi în 4 ore, cred că sunt drăguță, dar mi-am încurcat primele 4 zile încât nu știam ce să fac.
  Azi stiu ce sa fac!! și cred că voi primi o mulțime de sfaturi încât dansez din omilie și am mereu tone de energie și mereu zâmbesc și vorbesc engleza mai just decât scriu haha ​​​​și fericit, dar azi am cam 10 sau 15 persoane în camera mea nu mai!!!!

  Ce ar trebui să fac ca să am mai mulți oameni în camera mea?
  Azi că mi-am stricat prima săptămână, crezi că săptămâna viitoare nu voi mai deţine oameni?
  pentru ca atunci cand nu mai apare ca model nou imi este teama ca va deveni ca 5 persoane sau cel mult 10 ce sa fac?

  Mulțumesc foarte mult

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.