Mi-am stricat petrecerea de ziua mea?

Forumuri Suport modele videochat Mi-am stricat petrecerea de ziua mea?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  (Nu am fost acceptat ca model verificat aici, așa că nu viziona zonele numai pentru modele, dar am urmarit întrebarea mea și nu am găsit un răspuns. Vă rog să-mi spuneți deşi aceasta se află în zona gresita!)

  Am început să vin pe chaturbate pe 28 noiembrie anul ăsta și am folosit ziua mea adevărată de naștere pe profilul meu. M-am gândit că ar fi o idee bună să încep să anunț oamenii că cea de-a 22-a celebrare a mea este 22 decembrie, așa că am pus un banner pe profilul meu sub „liste de dorințe” (vezi imaginea de mai jos), o pictogramă plutitoare cu „la mulți ani” și în timpul cea mai aglomerată noapte pe care am avut-o până azi, moderatorul meu a informat în mod obișnuit oamenii din camera mea că ziua mea de naștere era pe 22. Am avut 300-600 de persoane în camera mea în acea noapte și am câștigat cam 350 de urmăritori. Am fost atât de entuziasmat! Dar…

  După aceea am ajuns să mă gândesc la asta și nu să merg la camera de ziua mea. E nasol, deoarece sunt încă nou, dar voi zbura înapoi acasă între 20 și 7 ianuarie și familia mea nu are wifi! Locul în care trăim este în mijlocul nimicului și avem probleme cu menținerea unei conexiuni de ani de zile.

  Am lectură undeva că multe modele nu își împărtășesc zilele de naștere adevărate și alcătuiesc o zi diferită pentru a sărbători, aşa încât să poată fi în fața camerei. Crezi că e prea târziu să-l schimb (ca să-mi placă pe 22 ianuarie sau așa ceva)? Nu vreau ca niciunul dintre urmăritorii mei să creadă că sunt un prefăcut :/ Am circa 900 de urmăritori până azi, deşi asta face vreo diferență.

  De deopotrivă, azi câteva nopți am văzut pe biografia CB a unui model care își făcea petrecerea de ziua ei la 3 zile după ziua ei de naștere. Cu toate acestea, a avut între 50.000 și 100.000 de urmăritori. Simt că petrecerea mea de naștere ar putea susţine la atragerea mai multor urmăritori și nu va fi asemenea de distractiv pentru telespectatori deşi nu este de ziua mea „adevărată”, deoarece nu am încă mulți obișnuiți.

  Aș putea să vă spun părerea despre care este cel mai potrivit lucru de făcut? Probabil că mă gândesc prea mult la asta, dar nu mă abține haha.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.