MFC și Epoch s-au despărțit… De ce? și te afectează asta ca membru sau model?

Forumuri General Videochat MFC și Epoch s-au despărțit… De ce? și te afectează asta ca membru sau model?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Așadar, pe 16 iunie 2021, am lectură un tweet de la The_Greg1 în care spunea „Dragi membri ai MFC, conform unei modificări din wiki pentru facturare ieri, epoch, un procesor de plăți pentru PayPal, de pildă, a fost eliminat treptat ca plată. procesor pentru a dobândi jetoane.”

  M-am conectat la MFC, am experimentat să cumpăr jetoane și iată că nu le-am mai putut dobândi încât Epoch nu mai era o opțiune în meniul de achiziție de jetoane.

  Azi că Epoch este încă o opțiune pe Chaturbate și Streamate la momentul scrierii acestui paragraf, nu cred că s-au retras de la a fi un operator de plăți pe site-uri , așa că… aveți idee ce s-a întâmplat acolo?

  Asta înseamnă că ne întoarcem la începutul secolului cu MFC în care poți dobândi jetoane tocmai deşi ai un card de credit Și, din moment ce eu nu am și cu mine, milioane de europeni nici nu au card de credit, nu . cumpărați jetoane (sperăm până la o nouă notificare),

  Azi, de ce nu a trimis MFC un , o declarație sau un mesaj despre asta? Ce s-ar întâmpla deşi aș fi programat o sesiune privată sau skype sau ceva de genul ăsta și dintr-o dată nu aș putea plăti din provoca forțelor care nu sunt controlate?
  Și mai deosebit, de ce nu avem cel mai mic indiciu că lucrează la asta?

  Sigur, puteți pretinde asistență, dar ăsta este un exemplu în care nu ar trebui să implor MFC să-mi permită să cumpăr jetoane într-un soi, in ce perioada aveam un talie destul de potrivit de a face acest lucru și mi l-au luat.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.