MFC: Nu plătiți camgirl-urile la timp?

Forumuri Suport modele videochat MFC: Nu plătiți camgirl-urile la timp?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salutare tuturor,

  Am o nelinişte pe care aș tinde să mă relaționez cu comunitatea cam.

  Am o prietenă care este camgirl la MFC. Clar, nu o voi eticheta, așa că vă rog să nu întrebați.

  Această prietenă mă anunță că MFC o plătește de obicei de două ori pe lună; pe 1 și din nou pe 16. Sunteți plătit prin Payoneer. În decembrie au apărut câteva probleme cu schimbarea unui card de plată care l-a lăsat fără plată timp de 2 săptămâni. Nu există sprijin de la MFC, nici de la Payoneer.

  În cele din urmă, l-au plătit, dar…

  Pe 1 a acestei luni, prietena mea trebuia să facă o plată, dar nu a apărut nimic în secțiunea Istoricul plăților a paginii ei de conducere.

  De deopotrivă, prietena mea îmi comunica că alte fete MFC din țara ei (fosta republică sovietică) nu și-au primit plățile.

  Deoarece cunoștințele de limba engleză ale prietenei mele nu sunt cu real la nivelul de a scrie interogări de just formulate, i-am scris un pe care să-l trimită (de la adresa ei) înspre MFC, întrebând amabil ce se întâmplă și deşi ar putea să-mi rezolve acest lucru. cât de curând probabil. ?

  Răspunsul, pe scurt: Nu. Fetelor, puteți aștepta 2 săptămâni. Poate te vom plăti atunci.

  Are cineva de făcut lumină asupra a ceea ce s-a întâmplat? A mai experimentat cineva întârzieri similare sau o comportare similară „nu ne pasă dracului” de la MFC?

  Sunt enervat pe MFC; Crezi că toți cei care folosesc camere o fac tocmai pentru a irosi money în plus sau pentru a plăti școlarizarea? Pentru unii, este principala sau singura izvor de venit. În orice loc de treabă obișnuit din așa-zisa lume dezvoltată, deşi un angajator nu plătește salariul la timp, ridică din umeri și comunica „poți să-l ai data viitoare, poate” ar nesocoti legea și o instanță dincolo de în interiorul timpului.

  Mi-am întâlnit prietenul de la MFC, dar în ceea ce mă privește, au văzut până la ultimul bănuț din mine. Prefer să trimit money direct prietenului meu, decât să-i pun în contul MFC (unde câștigă avantaj MFC care ar trebui să fie în conturile fetelor!) vreodată.

  Deşi cineva poate sugera o drum de acțiune potrivită pentru a-mi sprijini prietena și colegii ei camgirl, aș fi extrem de recunoscător.

  Va multumesc tuturor,

  – Majoritatea

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.