MFC deține emisiunile tale private?

Forumuri Suport modele videochat MFC deține emisiunile tale private?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Am început să mă întreb, după ce am văzut atât de multe filigrane cu „copyright MFC” și știind că MFC are puterea de a emite notificări de scoatere (cred că sunt rezervate persoanelor reprezentate sau care dețin un loc de treabă, cred?) – Dețin ei cu real vreo înregistrare în mod legal din fluxul tău? Mai autentic, dețin înregistrările pe care le fac despre tine (emisiuni private) pe care probabil le recunoști undeva în ceea ce privește înregistrarea și, în orice întâmplare, măcar știi?

  Dincolo de această gândire… Știu că Streamate înregistrează niște show-uri de aur și le postează pe site-uri de televiziune ca calup de marketing, iar unele dintre acele reclame afiliate MFC despre care am vorbit mai devreme arată în mod cert mai multe fete pe cameră fără consimțământul (și MFC nu intervine), și întocmai am văzut reclame MFC cu ani în urmă pe un site despre care am discutat aici prescurtate ca „cgu”, după cum micile sigle MFC teaser etc. înainte de a pirata cert fluxurile video camgirl.

  Aşadar, ce poate face MFC cu videoclipurile pe care le dețineți și pentru cât timp? Pentru totdeauna? Ar putea comunica că vând fișierele private (MII dintre ele) unui site web terță adaos ca conținut? Ar putea Leo să înceapă un site în care membrii să plătească o taxă lunară pentru a viziona emisiunile private din trecut? În acest moment pare puțin probabil, deoarece MFC părelnic se descurcă just, dar cred că știm cu toții că există o mulțime de companii și oameni care o vor face în căutarea profitului. Deşi site-ul a fost umbrit de un nou site de camere (se întâmplă, mai ales în comerțul mecanizat), singurele atuuri reale pe care le-ai fi putut lăsa în mâinile lor sunt o mulțime de imagini nevăzute până azi ale unora dintre cele mai femei de pe internet. .

  Pare nerezonabil ca aceștia să dețină potențial sute de emisiuni private și dreptul legal de a le vinde sau de a le transmite în flux după consideră de cuviință, pentru totdeauna.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.