mfc camgirl începător

Forumuri Suport modele videochat mfc camgirl începător

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună doamnelor! Sunt pe drum să încep MFC și am necesitate de sprijin cuminte! Habar nu am la cine să apelez sau să întreb, dar speram că unii dintre voi mă vor putea susţine cu câteva interogari.

  1. Sfaturile „HT” mari pe care modelele le postează în subiectele lor sunt cele mai înalte sfaturi ale zilei sau lunii?

  2. Îți înregistrezi propriile videoclipuri și le încarci în profilurile tale? De deopotrivă, am văzut câteva modele de top ale căror videoclipuri sunt pe site-uri , ale mele vor fi partajate cu un alt site web?

  3. Am văzut că unele galerii de imagini de profil de model au încuietori protejate cu parolă, fac asta?

  4. Care este intervalul normal de preț pentru un „show”? Doamnelor, în mod normal, băieți, vă clarificați subiectul în oricare zi?

  5. Am un băiețel care stă acasă cu mine, tatăl lui a fost concediat de la slujbă, așa că va deţine vigilenţă de el în timpul zilei. Va pune acest lucru în risc succesul meu deşi el este „auzit” întâmplător în timpul înregistrării? Nu vreau să știe nimeni că am un băieţel pentru siguranța lor. Are vreunul dintre voi copii? să mă asigur că nu o aud în timpul zilei? Clar că nu poate fi afară toată ziua, iar eu voi fi într-o altă cameră, dar încă sunt îngrozită că s-ar putea să țipe sau să se trezească și să fie auzit! Încă nu mi-am dat seama la ce orele voi lucra, dar întocmai și noaptea se trezește rar plângând, clar că are tocmai 2 ani. Este singurul lucru care mă descurajează să încep să lucrez. Orice sfat este foarte stimat și îmi cer scuze deşi la aceste interogari au primit deja răspuns! Mulțumesc!!!!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.