MFC cam girls, ce browsere web ați folosit?

Forumuri Suport modele videochat MFC cam girls, ce browsere web ați folosit?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  În primul rând, această întrebare este în principal pentru fetele MFC cam care folosesc software bazat pe Windows: Model Software pentru a transmite în flux, deoarece asta prefer să folosesc camera de pe laptop.

  În ultimul timp, m-am întrebat care este cel mai potrivit browser de internet pe care să îl utilizați în timp ce sunteți în cameră. Îmi amintesc că am lectură în trecut că Google Chrome a fost cel mai potrivit și personal am fost întotdeauna un fan al Google Chrome, așa că l-am folosit întotdeauna numai. Deși recent m-am confruntat cu o problemă. Nu cu Myfreecams în special, dar browserul meu Google Chrome s-a blocat frecvent în timp ce navigheam pe internet sau in ce perioada vedeam camera altor modele pe MFC. În trecut, s-a întâmplat tocmai rar, dar în ultimul timp s-a întâmplat mult prea de multe ori și este extrem de frustrant. Sunt destul de sigur că nu este computerul meu (de moment ce am făcut scanări malware etc), așa că m-am gândit să trec la un alt browser de internet după cum Internet Explorer sau Mozilla Firefox, dar nu sunt sigur care ar fi mai potrivit. (și mai puțin probabil să întârzie) în timpul streamingului cu software-ul model bazat pe Windows.

  În cele din urmă, întrebarea mea pentru tine este… Care este preferința/experiența ta cu diferite browsere web? Pe care îl folosiți sau pe care l-ați folosit în trecut, care vi se pare că funcționează just și nu se blochează de multe ori, în cazul în care nici nu vă afectează negativ abilitățile de cameră? De deopotrivă, deşi ați putea menționa tipul de computer pe care îl utilizați. Știu că diferitele browsere probabil se potrivesc diferit cu diferite sisteme de operare. Folosesc un Windows 7 Starter.

  Orice feedback este stimat doamnelor, multumesc!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.