Mesaje private și sfaturi de la alți membri în timpul TPvt

Forumuri Suport modele videochat Mesaje private și sfaturi de la alți membri în timpul TPvt

 • Acest subiect are 0 răspunsuri, 1 voce și a fost actualizat ultima dată acum 8 luni de Denisa.
 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Am fost recent la un TP de peste 50 de minute pe MFC într-o cameră în care sunt obișnuit. La un moment dat în TP, un alt membru obișnuit și-a înclinat lovitura rapidă și s-a auzit sunetul „sugestie primită”. Sunetele i-au schimbat starea de spirit și l-am întrebat ce se întâmplă. Modelul mi-a arătat notele și celălalt membru glumea cu ea despre deranjarea TP-ului. Modelul m-a sfătuit că o făcea doar pentru a mă simți „fericit”. I-am spus că nu sunt mulțumit de asta. L-am întrebat dacă are de gând să spună ceva altui membru, mi-a spus că nu va acorda atenție. Modelul m-a sfătuit apoi să nu las pe alții să mă deranjeze.

  Poziția mea este că plătesc o primă pentru această perioadă și că nu este corect ca celălalt membru să fi făcut asta. De asemenea, nu am apreciat că modelul nu i-a spus celuilalt membru că ceea ce a făcut este greșit. În cele din urmă, nu am auzit dacă modelul avea de gând să spună ceva celuilalt membru.

  Nu cred că greșesc în poziția mea în acest sens, dar părerea modelului de a nu spune nimic este surprinzătoare.

  Poate imi scapa ceva. Cum se simt modelele (și oricine altcineva care dorește să contribuie) când primesc PM-uri, sfaturi și note de sfaturi care distrag atenția de la alți membri în timp ce sunt pe un TPvt?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.