Membrii site-urilor de cam, vă superi când…

Forumuri General Videochat Membrii site-urilor de cam, vă superi când…

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Știi că o fată are menstruație? Am văzut modele care scriu „fără penetrare vaginală” și asta e ca un cifru pentru: sângerează și site-ul ăsta nu permite, dar este totuși clar că sângerează. Nu am reușit să obțin un răspuns direct de la site-urile de camere cu privire la motivul pentru care nu o permit, majoritatea neagă că este procesorul de plăți, dar sunt sigur că este procesorul de plăți. Super rar.

  Vreau să cunosc oameni buni, să faceți „drahat” sau întocmai cuvintele „sângerez, așa că nicio problemă vaginală astăzi” vă fac bizar? Sau nu iti pasa nicidecum? Deşi se sprijini de fani este interesată de un stabilit fetiș și este popular pentru site și nimeni nu este rănit în acest subiect, văd că este o greșeală să îl interzic. De pildă, un site web pe care sunt din 2011 a interzis urinatul. Au văzut că era un potențial generator de venituri și cu siguranță este.

  Stigmatul vremii este bizar. Încerc să aflu. Fiind lucrătoare , deşi pierd un ou și niște căptușeală, ar putea interfera cu câștigurile mele. Ăsta este vreunul dintre motivele pentru care sunt atât de intrigat încât este interzis/intolerabil.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.