Membrii care doresc relații

Forumuri Suport modele videochat Membrii care doresc relații

Participant
    RO

Hei!

Așadar, am avut o mulțime de experiențe cu membrii care doresc să se întâlnească. Nu cred că este o idee bună să mă implic personal cu membrii… Simt că aș putea realiza tensiune în chat-ul tău, fie între alți membri, fie cu ei, fără să atrag mai multă atenție. De deopotrivă, nu comunica deşi o fac tocmai pentru a obține „servicii gratuite”.

Habar n-am să abordez această situație din câteva motive și sper că poate cineva mă poate susţine cu asta! Nu vreau să rănesc sentimentele nimănui sau să ratez un timp potrivit. Nu vreau să mă descurajez! LAUGH OUT LOUD

De deopotrivă, aș tinde să știu deşi este o idee bună sau rea să îți indice starea relației… Sunt singură azi și cred că ăsta este vreunul dintre motivele pentru care membrii i-au cerut până azi, dar mint. Sunt intr-o relatie. (sau întocmai deşi intru într-o relație) pare ceva care i-ar speria pe toscani…

Îmi face desfătare să mă întâlnesc cu toată lumea și să vorbesc cu cei care vor să mă cunoască mai just, cred că aceasta ar fi o mare problemă, ceea ce este de așteptat lol. Tocmai un mic sfat/opinie despre ar gestiona alții situația ar fi minunat!

• Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.