Membrii care așteaptă un tratament special

Forumuri General Videochat Membrii care așteaptă un tratament special

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Am fost azi cateva zile intr-o camera si modelul este vreunul dintre cei care NU scrie NICIODATA, decat daca e ceva deosebit sau un „multumesc” sau un „la revedere”. Ea este acel tip de model care își face mereu spectacolul; naibii și actorie. În mijlocul emisiunii, deși nu este aproximativ de tastatură și este foarte ocupată cu asta și o mulțime de oameni îi dau bacșiș, un tip mov a început să se plângă că nu l-a salutat. Tocmai sosise cu 30 de secunde mai devreme, iar ea era întreg în modul de cel puțin 10 minute…

  Ea a început după aceea să vorbească despre faptul că este membru CB de 5 sau 6 ani, de parcă asta înseamnă că primește un soi de slujbă/tratament prioritar și ar trebui să oprească tot programul și să-i scrie.

  Până la urmă s-a plâns și după aceea a spus „tu nu scrii, eu nu dau bacșiș”… Azi, ea deţine vreo 500 de utilizatori în camera ei și nimeni altcineva nu s-a plâns NICIODATĂ că nu scrie, din provoca tipului. de spectacol. ea acționează și VORBE Întotdeauna – tare și cert.

  Oh, tipul ăsta nu i-a dat niciodată bacșiș înainte sau în această zi… niciodata nu i-a luat nici un bacșiș de la ea lol.

  Dar da, a fost și enervant și distractiv. Ați avut sau ați văzut așa ceva și care au fost circumstanțele sau istoria în jurul acestuia? Ce faci într-o aşa de situație? Recunoașteți acel membru și spuneți „oh, just” și după aceea poate să-l amuți sau să îl interziceți deşi persistă să se plângă întocmai și după ce le-ați spus?

  Mi se pare bizar că intri în orice cameră, vezi modelul făcând un spectacol extraordinar, fiind foarte ocupat și după aceea TU însuți nici măcar nu saluti, dar începi instantaneu să te plângi că ea nu salută oamenii. Are o mulțime de oameni care intră și ieșesc din camera lui în oricare zi… și te aștepți ca el să lase totul și să vină să salute pe toți, sau cel puțin pe toți violetii închisi? Întotdeauna va saluta vocal obișnuiții ei, mov sau albastru deschis.

  Oricum!! Hahaha

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.