Mărturisire – Am găsit acest forum când m-am îndrăgostit de o fată cu came

Forumuri General Videochat Mărturisire – Am găsit acest forum când m-am îndrăgostit de o fată cu came

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Este lung, scuze, bineînțeles că nu trebuie să îl citești, deşi ăsta este subiectul tău, ai putea și poate va susţine pe cineva. Și așa au spus alții aici, acest tip de agitație vine din anumite țări, așa că deşi vrei să o eviți, poți tria fetele după țară și să nu vezi anumite zone, sau pur și simplu stai dincolo de conexiune și te bucuri de spectacole, care este ceea ce am făcut.

  Nu sunt sigur au găsit alți utilizatori ai camerei acest forum, dar am urmarit pe google „m-am îndrăgostit de fata de cameră?” și prima alegere a fost reddit, o mulțime de povești acolo. A doua selecție a fost acest forum și, prin urmare, capacitatea mea de a lectura multe situații similare cu ale mele. Mulțumesc pentru tatuajul de pe spate și alte comentarii, am putut întocmai să râd in ce perioada am văzut și am lectură că sunt același prunc căruia i s-a spus că da, că nu te iubește, că vrea banii tăi.

  Deşi nu s-ar fi întâmplat COVID, probabil că nu ar fi ajuns niciodată pe un site de camere. Călătoresc prin lume pentru afacerea mea de ambalare, așa că fie sunt într-un aeronavă și mă uit la femei drăguțe, fie într-un hotel și bistrou fac același lucru. Ultimii 11 ani m-au dus mai ales în Asia din motive de treabă, înainte de asta era Europa. Și înainte să spui norocos, ai încredere în mine, după primul an de absență 320 de zile sau mai mult și întocmai să-ți vinzi casa, din moment ce este goală 9/10 din an, nu vei tinde să fii eu în anul 2, și pt. sigur. nu în anii 3-11. Trăiește ca un nomad – multe amintiri pozitive și multe aventuri amoroase, dar dezavantajul este că nu există nicio legătură cu nimic, nici măcar cu propria ta țară sau cu familia ta. M-am familist întocmai înainte ca munca să mă ducă în această direcție; căsătoria s-a încheiat in ce perioada a devenit clar că voi pleca mult. Nu m-am recăsătorit niciodată, dar am avut 1 gf în ultimii 11 ani – ea este în Asia și nu poate obține o viză de voiaj foarte de multe ori și știe că nu mă voi se însura a doua oară și este în lege cu stilul de viață pe care un antreprenor drumeţ. poate oferi. – casa mare cu piscina la tropice si bloc de apartamente cu 15 unitati) care genereaza suficiente venituri pentru ea si cei 2 copii mai mari ai sai incat daca nu ma mai vad niciodata as fi just la money. Și amândoi au plătit integral și toate în numele lui și numele copiilor săi.

  Așa că viața mea era bună, trăind la tropice in ce perioada eram acasă, și in ce perioada nu eram acasă, după aceea locuind la hotel, oricum, aveam havuz hahaha. Introduceți COVID: canadienii vin acasă cât puteți. Am luat vreunul dintre ultimele zboruri din Manila pe 12 martie, am ajuns in Canada, am facut o carantina de 14 zile intr-un air bnb, am ajuns cu familia, din moment ce nu avem nicio legatura cu aceasta tara decat pasaport si că eu și compania mea plătim impozite CDN.

  Auzise de site-urile camerelor dintr-un videoclip feroce de pe YouTube al unui tip care le-a văzut. Puteți umbla după pe google „Grant amato Bulgaria aproximativ girl” deşi doriți să citiți despre un tip care cheltuiește 200.000 USD pe o fată cu camera și, ei just, puteți viziona sau lectura. restul daca vrei. Așa că azi sunt pe humă, fără lupte, nimic, ceva de făcut, dar asta devine din ce în ce mai încet pe zi ce absolvi. Încearcă un site de camere, hum, aproximativ drăguț. Totul este în lege, după aceea am cunoscut prima mea dragoste, o doamnă eurasiatică, tânără, drăguță, înaltă, amuzantă și m-am îmbrăcat pe premier. Vei sta cu mine în seara asta și aștepți avionul? Pai bineinteles hahahaha. Îmi pune multe interogari, foarte amuzante. Ea a spus că funcționează în KZ – nu am fost niciodată acolo – gândindu-mă – poate ar trebui să încerc deşi zbura din nou =) Acest lucru se întâmplă într-un weekend, dar tura ei normală este noaptea mea în Canada in ce perioada dorm, așa că nu o vezi mult, dar suficient pentru a umbla după pe google. Îndrăgostește-te de fata de pe cameră =) După 2 săptămâni și niște $$$ – ea dispare – poate nu voi câștiga destui money – poate COVID – habar nu am. Totuși, ea începuse să fie șefă înainte de a pleca, era o țintă multiplă, nu știa ea, așa că asta însemna că trebuie să cheltuiască din ce în ce mai mult? Oh, e just. Aşadar de ce nu dai multe bacșiș subit? De ce tocmai sume mici și să nu spun că nu cheltuiesc mult cu un singur clic?

  Următoarea doamnă care a fost bună și după-amiaza, era din (ghinion pentru mine, deoarece era mai mult în fusul meu orar, așa că în jur de mai multe ore in ce perioada sunt circumspect, din nou nu am fost niciodată acolo, așa că mă gândeam că asta ar putea fi un zbor =) Ea ar râde de glumele mele – elemente de meniu sugerate – dorea o masă pentru 1 și un meniu – mmm – poți paria =) De atunci am lectură pe acest forum că probabil în ambele cazuri nu vorbesc cu model – emoji bizar poate dintre ei, dar cel mai probabil cineva se ocupă de toate PM și cineva foarte potrivit la realizarea conexiunii.

  Pe măsură ce au trecut zilele, ne vedem mâine și adaugă un pic din Iubirea pe care ai început-o Joe și da, îl folosesc pe Joe in ce perioada călătoresc, deoarece în Asia, mulți spun Hei Joe in ce perioada văd un străin =) După aceea a început Private, așa că puteți deţine înregistrarea – așa că azi cei 50 până la 80 USD pe zi, in ce perioada o vizionați online, se transforma cu ușurință în 150 USD. Am money, deşi aș fi în mafie aș fi ceea ce ei numesc salariar hahaha. Întotdeauna am făcut multe – LEO-ul din mine poate =) Lucrez încât vreau și am angajați, așa că vreau să-i țin și pe ei în money, dar deşi COVID înconjura totul, nu aș fi nevoit să mă întorc niciodată la treabă. Dar deja, este ușor să cheltuiești 3.000 de dolari plus o lună pe o fetiță de cameră =) care este USD – pe CDN ne uităm la peste 4.000 de dolari pe lună. Așa că încep să dau înapoi, banii cheltuiți devin prosti, am rămas fără lucruri de făcut în PVT și agitația nu se termină niciodată, o, vrei să port tocuri in ce perioada dansez, sigur că sunt 80 de jetoane, haha, ei just. După aceea vezi alți tipi care apar și fac și ei PVT etc, așa că ai senzația că poate asta nu este autentic. Atunci realitatea lovește ca un ciocan și doare. Așa că dau înapoi, după aceea încep modul de dispreț al fostei iubite, unde ai fost, de ce nu ai venit ieri, de ce nu ai trecut după-amiază etc.

  Așa că am plecat și nu a dat niciodată informații de contact sau informații reale despre mine, nu am primit whatsapp-ul sau instagramul sau Messenger-ul meu etc., în ciuda faptului că voiam să-l primesc, nimic. După ani petrecuți pe drum, înveți să nu oferi niciodată informații adevărate, încât nu știi niciodată ce se poate întâmpla Și da, am o iubită de mulți ani =) Femeie, just, să spunem asta, este real, dar sincer despre asta. Fără să promit nimănui nimic, sunt tocmai în trecere, s-ar putea să mă întorc asemenea ca în călătoriile de afaceri. Dar este mai ușor să lăsați o fată în urmă in ce perioada avionul pleacă decât una pe Internet, deoarece Internetul este întotdeauna acolo. Asta e partea grea. Dar am făcut-o, și continui să merg pe site-uri de camere, nu răspund la niciun mesaj de după-amiază decât deşi meniul arată just și merg la o petrecere, chipsuri până in ce perioada ea stropește și termină, haha, petrecere. Și, de obicei, o nouă doamnă ori de câte ori pare să nu lipsească fete. Un moment bizar revine, dar nu sunt sigur că își amintesc de tine și de mine. Fac slam bam, mulțumesc doamnă și un ty și a plecat. Dar știu să las lucrurile, am avut money in ce perioada eram adolescent așa că barul și praful de pe nas m-au dus în iad și înapoi. Am renunțat la toate acestea azi 25 de ani, dar asta a necesitat programe în 12 pași. Următorul a fost Las Vegas, a avut cardul high rollers la Stratesphere pe vremea aceea, a compensat totul (cameră, hrana, limuzină și spectacole) cu propria gazdă in ce perioada era în oraș și era mult în oraș de in ce perioada buzz a fost incredibil. Dezavantajul afacerii: poate funcționa de oriunde, așa că poate fi în locuri săptămâni, luni sau ani la un moment dat. Din nou, este mai ușor să renunț, deoarece zbura și nu mă întorc și in ce perioada mi-am dat seama că era în lege deşi pierdeam tocmai 1.000 de dolari în acea zi, a fost ceva cu real și deşi nu aș fi renunțat nu ar fi fost un Locuinţă tropicală sau construcţie de apartamente azi, asta e sigur. .

  Așa că, în ciuda râsului meu la comentariul despre tatuajul pe spate și despre altele, îmi pare brutal pentru acești tipi, deoarece am văzut cât de agitație se poate face și deşi sunt buni la asta, nu sunt sigur că există cineva cu $$ $ și timp. Nu aș pica în asta și sper să-și găsească drumul înainte ca dificultățile financiare să devină prea reale, iar fata să se răcească și realitatea să fie foarte întunecată. Nimănui nu-i place să fie înşelat, dar s-a întâmplat, nu poți să-l schimbi, ca orice în viață, învață-ți lecția și continuă să te miști, asta e prinderea, continuă să te miști.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.