Manyvids.com – Vinde videoclipuri, linkuri, Skype și multe altele

Forumuri General Videochat Manyvids.com – Vinde videoclipuri, linkuri, Skype și multe altele

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Numele meu este Anthony și lucrez pentru http://www.Manyvids.com ca agent de servicii pentru clienți.

  Sunt sigur că ați auzit deja de site-ul nostru, care a fost în tendințe pe Twitter și despre care s-a vorbit mult. Probabil că suntem site-ul web pentru camsite cu cea mai rapidă creștere atunci in ce perioada vine vorba de a oferi Camgirls o platformă pentru a-și vinde tot conținutul și serviciile și ne asigurăm că aveți control total asupra conținutului dvs.
  Unii dintre voi din acest forum sunteți deja membri și mă cunoașteți prin intermediul unor schimburi de sau Twitter, iar unii dintre voi s-ar putea să fi auzit de noi și să mai aveți interogari. Voi răspunde cu desfătare la orice interogari ați putea deţine.

  Avem o echipă uimitoare aici la Manyvids și ne străduim să fim foarte receptivi atunci in ce perioada vine vorba de solicitările și problemele pe care le puteți deţine. Avem o reputație grozavă in ce perioada vine vorba de susținerea modelelor noastre și suntem întotdeauna deschiși la noi sugestii pentru site-ul nostru. Echipa noastră de dezvoltatori are zeci de ani de experiență combinată. Nu suntem ca alte site-uri concurente. Facem lucrurile să funcționeze și să arate extraordinar în acest subiect

  Pentru a enumera rapid conținutul și serviciile pe care le oferim, citiți mai jos:

  – Găzduiți videoclipuri nelimitate și un server criptat de 256 de octeți și vă permite să vă creați previzualizări personalizate și să alegeți capturile de ecran generate. Setați prețul, etichetele și multe altele. – Generați link-uri înspre videoclipurile dvs. pentru utilizatorii care le-au cumpărat prin alte site-uri (de pildă, sfaturi MFC – Vindeți oră Skype, KIK, Snapchat sau alte servicii de mesagerie text – Creați abonamente pentru toate videoclipurile dvs. – Creați prețuri pentru videoclipuri personalizate – Creați campanii Fundme pentru a aduna money pentru un gol

  De deopotrivă, lucrăm la câteva servicii suplimentare interesante pe care le veți îndrăgi. Așa că rămâneți pe fază!
  Toate fetele câștigă 60%, iar modelele sunt plătite prin Payoneer și Cec. Transferurile bancare vor veni în luna următoare.

  Deşi aveți alte interogari, nu ezitați să mă întrebați aici sau prin la webmaster@manyvids

  Ne vedem curând pe site! :hello2:

  Anthony
  Multivids temei
  http://www.manyvids.com

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.