Mai multe conturi Snapchat (și alte rețele sociale) pe același dispozitiv. Sau un al doilea telefon este cea mai bună opțiune?

Forumuri Suport modele videochat Mai multe conturi Snapchat (și alte rețele sociale) pe același dispozitiv. Sau un al doilea telefon este cea mai bună opțiune?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna draga. Căutați sfaturi despre să aveți mai multe conturi de rețele sociale pe un singur telefon și deşi este ușor să le schimbați. Aceasta este o problemă mică sau cu Instagram și Twitter, deoarece puteți schimba cu ușurință conturile în cadrul aplicației fără a fi necesitate să vă conectați din nou, dar este o lovire de cap cu Snapchat. Am urmarit aplicații de clonare, dar niciuna nu funcționează și nu vreau să-mi fac jailbreak telefonul. Ceva sugestii pentru clonarea aplicațiilor care funcționează? Presupun că mă conecta și deconecta de oricare dată, dar cu cât sunt mai puțini pași, cu atât mai just.

  Cântărind beneficiul de a deţine un al doilea telefon pentru lucrurile legate de cameră. Poate fi potrivit nu numai pentru ușurința de a deţine toate conturile conectate, ci și pentru a nu fi distras de notificări atunci in ce perioada lucrez offline. Și încât toate setările de locație sunt dezactivate pe telefon pentru un plus de securitate, în timp ce le-am activat cu telefonul meu personal.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.