Machiajul/ținutele noastre preferate, plus sfaturi și trucuri pentru aparate foto!

Forumuri General Videochat Machiajul/ținutele noastre preferate, plus sfaturi și trucuri pentru aparate foto!

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Nu am văzut încă acel thread aici. Corectează-mă deşi există.
  Vreun stil/tehnică de machiaj care arată distins de just pe cameră?
  Rutina preferată de machiaj pentru aparatul foto pe care ați tinde să o împărtășiți?
  Poate crezi că o anumită ținută arată minunat pe un stabilit fundal?
  Îl voi împărtăși pe al meu mai întâi!

  Machiaj
  Îmi place să merg delicat, încât nu există multe modele cu înfăţişare natural și rar îmi place.
  Primul meu favorit este corectarea culorii și corectorul, urmat de o umplutură pentru sprâncene cu o nuanță deschisă. Renunt la fardul de pleoape și pun mult rimel și rar un creion ușor!

  A doua mea preferată este să mă machiez cu niște culori ciudate după cum rujul portocaliu și fardul de pleoape roz sau rujul albastru și fardul de pleoape mov! Te face să ieși în evidență atât de mult!

  Al treilea este elegant și îl văd în toată lumea, dar încă îmi place foarte mult!
  M-am pus pe fond de ten (punctat aşa încât să acopere totul și m-am pus mai mult decât de obicei tocmai pentru a-mi face pielea să arate cu real uniformă la cameră), după aceea corector. Îmi conturnez fața tocmai cu pudră și fac o mulțime de subliniări.
  După aceea am pus un fard de pleoape falnic just eterogen într-un maroniu/auriu, rar argintat/negru, am pus o linie drăguță de pisică, gene false, ruj roșu.

  Sfaturile și trucurile mele de machiaj!
  1. AMESTEA, AMESTEA, AMESTEA! Îți va face întotdeauna machiajul să arate mai just! Recomand cu temperatură o perie mac 217 smudger, costă tocmai 18 GBP și este minunată pentru fardul meu de pleoape.
  De deopotrivă, Beauty Blender! Îți face fondul de ten să arate mai puțin cakey, aşa încât să nu arăți ca o brioșă strălucitoare.
  2. Se sprijini mea preferată pentru aparatul foto: minunat de mată de la No7.
  Nu trebuie să puneți nicio pudră și arată extraordinar.
  Eu o folosesc pe cea de fildeș, dar e prea întunecată pentru mine, așa că trebuie să adaug niște cremă hidratantă, care naște. Obișnuia să mă întâlnească vara. Ușoare, încă acoperă totul foarte just. Cu siguranță funcționează pentru pielea mea. Nu trebuie să funcționeze pentru a ta, ține minte. Cu toții suntem diferiți.
  3. Pensulele preferate: tehnici reale. Prețul este fabulos, de multe ori ies la vânzare, fac o lucru foarte bună, mai ales cele de bază, și sunt grozave pentru „cu greu la început, ce fac cu lichidul ăla bizar?”.
  4. Totul pare puțin mai palid la cameră, așa că nu-ți fie teamă să te machiezi puțin mai mult decât ai face în mod normal sau să-ți faci linerul puțin mai gros.
  5. Întotdeauna îmi umplu sprâncenele. Întocmai deşi este tocmai cu o pudră ușoară pentru sprâncene. Tocmai că arată mult mai just pe o cameră. Adaugă definiție feței tale.
  6. Genele sunt o necesitate.
  7. Folosiți o ceață bună de fixare pentru a vă menține machiajul să arate extraordinar întocmai și după ce ați pătat de 43294 de ori.
  8. Deşi vrei un înfăţişare natural, machiază-ți totuși puțin, măcar acoperiți roșeața și faceți-vă genele deşi sunt ușoare. Fața roșie arată oribil pe o cameră, asemenea și cu petele. Sunt de o mie de ori mai vizibile.
  9. Rar îmi folosesc aparatul foto în loc de oglindă. Îmi dă o impresie mai bună despre va prezenta machiajul meu in ce perioada voi transmite în flux.
  10. Rar îmi potrivesc culoarea cu dildourile/lenjeria/machiajul tocmai încât . Ademeni foarte mult atentia dupa parerea mea.
  11. Conturul corpului. Vrei ca sânii tăi să arate mai mari și mai just definiți? DA! Sunt multe tutoriale pe youtube. Pur și simplu funcționează fabulos!
  12. Fixativul iti face prada sa straluceasca daca ai o sedinta de twerking sau ceva de genul C: .

  costumele
  Hei, de ce să nu potriviți culoarea păturii mov drăguțe cu lenjeria de saltea sau pernele dvs.? Sau să o faci contrastantă?
  Ne putem juca cu o mulțime de lucruri vizual tocmai folosind culoarea! Nu am multe trucuri de garderobă, încât prefer să fiu goală, dar poate că avem noi ceilalți?

  (https://tartecosmetics.com/tarte-shop-lights-camera-lashes
  A mai incercat cineva asta? Cred că ar putea face minuni!)

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.