M-am gasit pe cel putin 10 site-uri chiar daca am facut doar 2 emisiuni…

Forumuri General Videochat M-am gasit pe cel putin 10 site-uri chiar daca am facut doar 2 emisiuni…

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  În primul rând, îmi pare rău pentru engleza mea proastă.
  Nu stiu sa scap de ele… Am raportat totul la CB, dar mi s-a spus sa astept 30 de zile pentru un raspuns/eliminarea site-urilor ofensatoare. Mi s-a spus după aceea că, deşi conținutul nu este eliminat în 30 de zile, vor escalada Notificările acolo unde este probabil pentru mine. Ce inseamna asta?

  Am experimentat și eu să fac niște diy dmca (bineînțeles cu porecla mea în CB, nu cu numele meu autentic). M-a costat 10 USD să mă înregistrez. Am vorbit și cu un operator dmca. com și mi-a spus că cu cei 199 de dolari vor elimina conținutul de pe DOAR un site… Aici vorbim de ceva de genul zece site-uri și link-uri upstore… Momentan, pentru mine, nu este la îndemână… .
  De deopotrivă, am lectură multe postări aici și pe alte site-uri/forumuri unde oamenii spun că este imposibil să scoți un link upstore cu dmca, încât legea dmca nu este valabilă acolo unde sunt. Am urmarit „cine este *site-ul cu videoclipurile de aici* și se pare că serverele acestor site-uri (sau orice altceva, îmi pare rău, dar nu îmi amintesc cuvintele potrivite) sunt situate în Ucraina, Croația, Țările de Jos etc. Am lectură pe internet dmca nu se elogia acolo.
  Te rog spune-mi că nu este real. Comunica-mi că asta nu se întâmplă…

  Tare, am lectură că modelele sunt limitate înainte de a începe, dar ceea ce nu am înțeles a fost că TOATE modelele sunt limitate (întocmai și cele noi, din prima secundă pornește!)
  Din fericire, singura nota ”pozitiva”, purtam o învălui care imi acoperea ochii, nasul si obrajii, dar toata fata imi era deseori vizibila (cu învălui bineinteles) si oricare ma cunoaste putea zice cu usurinta ca fata aceea. sunt si eu. pentru camera privată pe care o am.
  Nu stiu ce sa fac azi…
  Să presupunem că trimit un link înspre suportul CB azi… Potrivit! Mai târziu în cursul zilei sau mâine voi descoperi cu siguranță un alt site cu capturile de ecran și videoclipurile mele…

  Nu am rănit niciodată pe nimeni. Mi-e teamă de asta. Deşi familia mea află? Ce se întâmplă deşi familia iubitului meu sau cineva care mă cunoaște îl găsește?
  Ce se întâmplă deşi cineva îl pune pe site-uri importante?
  Am plâns atât de mult săptămâna asta… Mă simt demoralizat, un eșec total. Nu să mănânc sau să zâmbesc. Plâng azi in ce perioada scriu asta.
  Tot ce îmi doream era să câștig niște money pentru mine, ca să nu fiu o povară pentru iubitul meu, încât el este singurul care lucrează. El știe totul. I-a fost just să fac asta, dar tare că era îngrijorat…

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.