Lucrurile ciudate recurente pe care le fac spectatorii tăi

Forumuri General Videochat Lucrurile ciudate recurente pe care le fac spectatorii tăi

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Care sunt unele dintre cele mai ciudate și mai ciudate comportamente, sentimente, solicitări etc. pe care spectatorii tăi par să le manifeste/zice în mod bizar de regulat? Știu că avem un thread similar (îmi pare rău că l-am văzut in ce perioada am postat asta), dar vă întreb mai multe, pe linia comentariilor/solicitărilor ciudate pe care le primiți în mod regulat. Părerea mea este că specificul solicitărilor ciudate ar putea azvârli puțină lumină asupra nișelor noastre, a oamenilor unici etc. ca modele.

  Încep: am o mulțime de spectatori care întocmai doresc să mă uit la fotografiile cu ei. Nu vor invoca un motiv, nu vor money, nimic. Întocmai vor să văd poze cu fundul lor, cu pușii, orice altceva. A scăpat atât de sub control încât am adăugat o nouă lege la cronologia mea tocmai pentru ei:

  Te rog să nu-mi trimiți fotografii cu tine sau să mă rogi să te privesc. Sunt aici ca model, nu ca spectator. Sunt flatată că vrei să-ți văd fundul, dar sunt de acord mulțumit de cel al soției mele. Clar, ca model, suporta aproximativ orice. Dar un lucru care mă sperie este să am o căsuță de plină cu fotografii cu fundul bărbaților și cu saloane vechi. O adaos din personajul meu model este că sunt videochat și căsătorită; este just cunoscut și foarte mediatizat. Bănuiesc că ăsta ar putea fi de fapt un stimulent într-un soi al naibii, mai degrabă decât un semn că nu vreau să-ți văd cârnații! Suspin…

  Apropo de stomac…

  O altă solicitare „o singură dată” pe care o primesc tot timpul este că băieții îmi cer să vorbesc despre lovirea cu piciorul în stomac. Bănuiesc că este un fetiș, dar sunt surprins cât de de multe ori apare. Îmi trimit un DM pe Twitter sau mă întreabă direct într-un chat public: „Hei, ai vrea să mă lovești cu piciorul în stomac?” „ să-ți trimit o poză (hopa, asta din nou) cu stomacul meu, ca să-mi spui m-ai agresa?”

  Kickers intestinali reprezintă circa 5% dintre fanii mei. Văzând sunt mai puțini fetiști ai picioarelor decât „entuziaști cu pumnii în intestine” în publicul meu, acest lucru este destul de remarcabil!

  Si tu?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.