Luați prea multe zile de boală?

Forumuri Suport modele videochat Luați prea multe zile de boală?

Participant
    RO

Ne pare rău deşi acest lucru a fost deja întrebat. Dar sunt model tocmai de vreo 3 săptămâni și am deja o mână de înmatriculări. Am, de deopotrivă, probleme de sănătate (nu sunt sigur ce mai aștept până nu viziona un medic), după cum și nelinişte și depresie oribile, motiv pentru care am ales să fiu model cam față de orice alt tip de treabă. . Ici și acolo trebuie să-mi iau o noapte liberă pe care în mod normal nu aș face-o sau intru foarte târziu, încât mă simt rău fizic sau pur și simplu am o zi proastă psihic. rar sunt 2 zile la rând. Știu că ar trebui să pun cât de mult și să mă țin de programul meu de in ce perioada sunt nou, dar știu și că nu este o idee bună să continui atunci in ce perioada sunt suferind în întâmplare că mă supăr pe cineva sau pur și simplu nu este distractiv . în jurul. Mă asigur întotdeauna că actualizez cu Twitter ceea ce se întâmplă, aşa încât majoritatea adepților mei să nu rămână fără idee de ce nu sunt online. Bănuiesc că sunt tocmai îngrijorat că oamenii cred că sunt super bizar sau că îmi pun scuze de ce nu continua. Nu vreau ca oamenii să înceapă să mă urască pentru zilele pierdute. Vreo idee? :/

• Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.