Luați măsuri legale pentru a da în judecată: DMCA

Forumuri General Videochat Luați măsuri legale pentru a da în judecată: DMCA

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Există multe site-uri web care nu respectă solicitările de scoatere DMCA care le sunt trimise. Aceste site-uri web deţine o pagină care denaturează faptul că sunt conforme cu DMCA și vor elimina orice la solicitare. De cele mai multe ori, site-urile au sediul în alte țări străine unde nu există DMCA. Întrebarea mea este, a experimentat cineva să acţioneze în justiţie şi să dea în judecată oricare dintre aceste site-uri şi a reuşit să închidă site-ul?

  Având în vedere că fură mii de înregistrări de la mii de camgirl, cred că ar fi un întâmplare destul de mare, cu suficiente dovezi de la oricare model de cameră pentru a elimina aceste site-uri. Cât de încurcat și de greoi ar fi să închizi un site web care încalcă DMCA? Nu mă deranjează să mă ocup de prezentări complicate și mici detalii fine atunci in ce perioada completez formulare etc. Vreau tocmai să știu să o fac și să nu trebuie să cheltuiesc milioane de money. Cu siguranță nu este necesitate de o avuţie pentru a înconjura un site care încalcă drepturile de scriitor pe care toată lumea își dorește deja să fie eliminat.

  Întrebarea mea este, deşi acest lucru este probabil, aș face-o cu victorie? Deşi acest lucru a fost deja făcut, aș tinde niște sfaturi/sfaturi de depunere juridică etc. deşi cineva a reușit vreodată să facă asta. Știu că aici există o mulțime de modele de camere care ar sprijini și ar susţine închiderea acestor site-uri deşi încep așa ceva. Eu vreunul sunt suferind și obosit să văd conținutul meu furat online!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.