LONG: Ai simțit vreodată că „steaua ta cade”?

Forumuri General Videochat LONG: Ai simțit vreodată că „steaua ta cade”?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Just, probabil că vorbesc tocmai despre TOC-ul meu, dar în ultimii 2 ani am menținut o producție orară destul de bună din ceea ce văd pe alții spunând despre al lor.

  Zi proastă = 50-70 USD pe oră
  Ziua medie = 100-125 USD pe oră
  Zi bună = 150-200 USD+ pe oră

  Poate că este piața mea de nișă (roșcată palida)? Cine știe!

  Chestia e că nu prea fac mare lucru în fața camerei… nu mă trag. Vreodată. Nu-mi arăt fundul. Vreodată. Dintr-un motiv careva, a face acele lucruri mă face să mă simt inconfortabil. Deşi mă simt încălcat făcând ceva pentru money, nu ar trebui să o fac… nu?

  Practic, mă masturbez și sug vibratoare. Aceasta este mai mult sau mai puțin esența programului meu. De deopotrivă, sunt dulce și sensibilă, americană și foarte, foarte, drăguță (deşi aș fi în altă combinaţie, nu aș comunica asta despre mine).

  Iată chestia. Ultima săptămână a fost destul de imprevizibilă pentru mine. A fost o noapte in ce perioada cu greu am câștigat 40 de dolari într-o oră. Tocmai super încet. Am făcut, de deopotrivă, câteva spectacole de aur și am primit niște comentarii de rahat („plictisitor”, „cel mai rău show de aur vreodată”).

  Încerc să economisesc money pentru a începe o combinaţie și am reușit să economisesc aproximativ 7.000 USD în ultimele două luni. Mi-am rupt fundul. Dar se pare că săptămâna trecută toată lumea s-a săturat de mine și m-a „descoperit” așa, spectacolele mele întocmai sunt naibii.

  Ăsta nu este jobul meu de vis, dar am necesitate de cel puțin 15.000 USD înainte de a renunța. Minim. Există o limită la cât poți câștiga din asta? Ca și aș deţine un agresiune de panică, simțind că mi-am atins limita și sunt înnebunit.

  S-a mai simțit cineva așa? De parcă cariera ta s-a încheiat. Noapte bună nici măcar nu mi se mai pare just încât sunt atât de speriată că oamenii nu se vor mai privi la mine.

  Trebuie tocmai să mușc glonțul și să încep să mă trag? Am literalmente lacrimi în ochi la gândul că trebuie să fac asta încât întocmai nu vreau. Sunt just cu ceea ce am făcut, dar azi simt că sunt nasol, iar deşi nu mă fac just, voi frige toți potențialii fani și voi rămâne fără nimic.

  Sunt singur în această nebunie?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.