locuri de muncă alias?

Forumuri Suport modele videochat locuri de muncă alias?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Fetelor, ce spuneți familiei voastre că vă ocupați?

  Înainte de MFC am fost mult timp șomer (în afară de joburi de babysitting și fotografie/video pe ici pe acolo) și din câte știe familia încă sunt. Nu numai ca as vrea sa va anunt ca nu mai avantaj de iubitul meu, dar ca in cele din urma voi deţine un nou calculator, un nou televizor, o noua sofa, un nou saltea etc. pe care va trebui să-l explic.

  Cea mai mare adaos a familiei mele trăiește într-o oră sau două, așa că tocmai să spun că sunt chelneriță aici sau o casierie aici nu va funcționa, încât vor se osteni să mă viziteze la slujbă. M-am gândit să spun că lucrez într-un call center sau într-o varietate de joburi online. Cu toate acestea, deşi ei percep munca mea ca pe o modalitate ușoară de a câștiga money online, probabil că vor tinde să participe.

  Tatăl meu mi-a făcut o vizită surpriză de două ori recent, stricându-mi planurile cu camera foto. El crede că stau acasă indiferent în timp ce iubitul meu este la slujbă. Așa că mă gândesc că am necesitate de o funcţie alias cu ore fixe, aşa încât familia mea să știe să nu mă deranjeze în anumite momente. De deopotrivă, lucrez la crearea unui program stabilit pentru cameră și încep să o fac mai târziu seara pentru a evita această problemă.

  Asa ca spune-mi care este situatia ta si ofera-mi orice sfat ai putea deţine!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.