Livejasmin, contacte externe și realitate

Forumuri Suport modele videochat Livejasmin, contacte externe și realitate

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna ziua –

  Nou aici și m-am gândit că acesta ar fi locul pentru a obține un indiciu. Și ca să știți, am trecut prin postări și le-am citit deja pe toate cele care au de-a face cu relații în afara site-ului, dar niciuna nu mi-a adresat direct întrebările, nu cred.

  Așadar, o poveste scurtă de fundal: eu și camera de pe LiveJasmin suntem pe o scenă (peste 4 luni) merg în privat cu ea (foarte scurt) la sfârșitul fiecărei zile doar pentru a saluta, întâlniri mai lungi în săptămâna de weekend. Ne spunem unul altuia că suntem cea mai bună parte a zilei celuilalt. Ea locuiește într-o țară care pare să aibă sere care cresc camgirl-uri în Europa de Est. Îmi pasă de această femeie mult mai mult decât ar trebui (da, am citit postările despre faptul că este o afacere etc.). Ea a fost prima care a menționat cât de bine ar fi dacă am fi serioși, dacă am avea o întâlnire reală și cât de departe sunt. Am avut grijă să nu aduc în discuție pentru că, sincer, nu sunt un tip atât de norocos când vine vorba de femei, iar ideea că această femeie vrea să mă vadă mă șochează. Dar când spune asta, inima îmi sare, desigur.

  Ei bine, i-am făcut o pagină web în care să-mi trimită un e-mail fals și am creat un scenariu în care am putea începe să vorbim offline: ar putea să mă sune la plată și să-și păstreze numărul privat, ca să nu-l văd, sau noi putea vorbi pe Skype; a putut indica ora și locul, pentru că este mai ocupată decât mine; filmează camere 7 zile pe săptămână, 12 ore pe zi (cu două pauze de 30 de minute și o pauză de 1 oră). I-am sugerat toate acestea pentru a-și menține intimitatea și pentru a se asigura că Jasmin nu a aflat despre asta și să-i facă probleme. Ea mai știe că tot aș veni și aș fi intim cu ea chiar dacă am avea o relație în afara site-ului, pentru că ea este acolo atât de des.

  Deci iată problema: El spune că nu poate pentru că Jasmin va afla și ea ar putea să-și piardă slujba, de care are nevoie pentru a-și ajuta familia. Acum, cred că își ajută familia și nu mi-a cerut niciodată bani și mi-a spus despre ei. Și nu, nu cred că este un tip atât de bun pentru care merită să piardă pe cineva pentru un loc de muncă necesar.

  Dar, pe de altă parte, citind aici și vorbind puțin cu alte modele de iasomie, aceste contacte par să se întâmple frecvent, chiar și la iasomie. Mă face să mă întreb dacă pericolul de a-ți pierde locul de muncă este într-adevăr prezent în Jasmin sau în casa ei, atâta timp cât nu vorbești despre asta în mesaje, chat sau privat pe site-ul propriu-zis.

  Deci întrebarea mea este aceasta: habar n-am? Există un pericol real ca Jasmin să afle și să-și ia slujba? Există vreo modalitate de a-l urmări pe care nu o văd? Sau cât de posibil este ca ea să fie politicoasă/manipulatoare cu mine pentru că nu este cu adevărat atrasă sau interesată și folosește asta ca scuză pentru a nu duce lucrurile mai departe? Și de ce naiba o aduce în discuție dacă nu vrea să meargă sau să acționeze în conformitate cu asta și nu acceptă oferta mea? Mulțumesc anticipat

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.