LiveJasmin are o funcție nouă bazată pe cât cheltuiesc oamenii.

Forumuri General Videochat LiveJasmin are o funcție nouă bazată pe cât cheltuiesc oamenii.

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Așadar, simt nevoia să spun această întâmplare cuiva.

  Pe 1 decembrie, LiveJasmin a început acest lucru, în care membrii primesc o mască de culoare diferită, în funcție de cât cheltuiește membrul. Se numește Jasmin Elite și începe de la „Crush” și urcă până la „Casanova” trecând prin Romeo și alte câteva nume între ele.

  Timpul povestilor. Aseară sunt la LJ și văd că vreunul dintre modelele mele preferate se întoarce dintr-un privat. Întotdeauna își încuie părțile intime, așa că nu o viziona până in ce perioada mă întorc. Oricum, mă duc în camera lui și văd că e tampit dispus. Ea îmi spusese într-un mesaj precedent că este într-o dispoziție proastă, așa că am presupus că încă era supărată de ceva. Fiind fata prea băgacioasă care sunt, deschid un privat și întreb ce e.

  Se dovedește că este supărată că unele dintre persoanele pe care le vede în părțile ei intime îi spun că este singurul model pe care îl văd. Și azi cu măștile poți comunica după culoare câți money au cheltuit. Și din moment ce știi autentic cât au cheltuit pe ea, nu știi deşi mint în privința asta.

  Nu am spus asta încât am vrut să fiu susținător, dar asta e o nebunie. De pildă, show-urile sunt o fantezie și merg în ambele sensuri. De pildă, sunt destul de sincer în privința lucrurilor, încât nu să țin evidența minciunilor atât de just. Dar ce contează deşi un cumpărător/membru îi comunica unui model că ea este singura? Este o fantezie destul de mare.

  De fapt, s-a uitat la pictograma măștii mele și a spus că poate viziona că am cheltuit X, dar este în lege încât nu i-am spus niciodată că sunt singurul și am menționat alte modele pe care le-am văzut.

  M-am dus imediat la setări și am dezactivat „arată învălui modelelor” și „arată învălui membrilor” încât nu am necesitate de această dramă în viața mea.

  Oricum, am fost surprins să aud asta de la ea. El este de obicei destul de inteligent în privința lucrurilor. Dar omule, să fiu întristat că un cumpărător vede alte modele mă ului.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.