Limite/situație personală

Forumuri Suport modele videochat Limite/situație personală

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Așa că am experimentat puțin cu camera anul trecut, dar din motive personale am încetat să o mai fac. Este ceva ce mi-aș tinde foarte mult să continui și în timp ce aștept până îmi permite un internet mai potrivit, încerc să cercetez cât de mult . Iată o întrebare pentru modelele cu webcam. spui amabil nu in ce perioada cineva îți depășește granițele?
  Aceasta este situația mea. Încă am modelul meu de cameră pe Twitter și vorbesc ocazional cu câțiva membri pe care i-am întâlnit devreme. Cei mai mulți sunt respectuoși, dar un membru tinde să treacă linia. Îmi va expedia mesaje pe twitter de genul:
  „Nu-mi imagina să fiu destul de norocos să fiu cu tine. Buzele mi-ar dârdâi la gândul că te sărut, mâinile ar fi nervoase să-ți exploreze corpul „
  Pe lângă faptul că mi-a trimis erotica pe e-mailul meu și mi-a trimis fotografii cu penisul lui. În mod normal, aș închide și aș se deplasa mai dincolo, dar această individ a fost un cumpărător plătitor în trecut. Și înțeleg că ar fi trebuit să spun ceva pentru a fixa asta prima dată in ce perioada s-a întâmplat, dar eu întocmai sunt o individ fără înfuntare. Așadar, îi spun acestei persoane că nu sunt interesat să-i ascult fanteziile sau vorburile murdare, că pozele cu sunt pentru clienții care au plătit tocmai pentru Snapchat, dar sunt încă… ei just, o ființă umană ? ? Tocmai încât sunt lucrătoare nu înseamnă că vreau să-ți satisfac fanteziile atunci in ce perioada nu lucrez. Aşadar, spui nu in ce perioada cineva îți depășește granițele? Ce soi de limite aveți doamnelor?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.