Limitarea expunerii

Forumuri Suport modele videochat Limitarea expunerii

 • Post
  Eliza
  Participant
  none

  Salutare tuturor,
  Am înregistrat și încărcat conținut din in ce perioada în in ce perioada în ultimele săptămâni.
  Am început să lucrez ca frizer independent în urmă cu câțiva ani, după ce m-am săturat de munca de clerică/clericală pe care o făceam înainte. Astăzi mediul salonului a devenit pentru mine un ocol și am urmarit modalități de a-mi diversifica veniturile și de a ieși din el.
  Pe majoritatea site-urilor pe care m-am înscris pentru a testa, mi-am blocat țara de provenienţă și SUA.
  Practic, nu-mi pasă cu toate că cineva (un trecător, un cunoscut etc.) mă găsește online. Exact cu toate că un membru al familiei m-a găsit online, este videochat mea și viața mea personală și nu au dreptul la asta.
  Cu toate acestea, cu celelalte lucruri pe care le fac ca hobby și pentru a genera venituri reziduale (în principiu YouTube, blogging, scris cărți electronice etc.), nu mi-aș tinde niciodată ca vreunul dintre adepții mei să întâlnească conținutul meu cam. Simt că mi-ar trage imaginea și credibilitatea în jos. M-a reținut. Nici iubitul meu nu știe că fac asta.
  Peste 90 la sută dintre cam girls pe care le-am văzut vorbesc despre subiectul expoziției, spun că mai devreme sau mai târziu te vor descoperi și că vine tocmai cu teritoriul.
  De fapt, prefer să creez conținut decât să transmit live. Pe lângă geoblocarea (care înțeleg că nu este atât de eficientă), există și alte sfaturi pentru limitarea expunerii? Încerc să fac crearea de conținut/camming mai mult un loc amabil cu jumătate de normă pentru venituri suplimentare.
  Mulțumiri,
  Marley

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.