Lansarea serialului de comedie „Cam_Girlfriend” pe YouTube

Forumuri General Videochat Lansarea serialului de comedie „Cam_Girlfriend” pe YouTube

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Chaturbate are plăcerea să anunțe episodul de debut al filmului „Cam_Girlfriend”, cu gazda Chaturbate Lily LeBeau, difuzat azi pe canalul YouTube Camming Life:

  „Cam_Girlfriend” urmărește modelul în înălţare Chloe Cables (Lily LaBeau) în timp ce își echilibrează relația cu iubitul ei, Mike (Dave Keystone), cu relația cu munca și fanii ei. Împreună, ei învață curând că camera este o profesie pe care nu poți să nu o iei acasă cu tine.

  Serialul va deţine 10 episoade și va fi probabil de înspre Autonom Production Fund (IPF) din Canada. A fost creat de Ethan Cole, scris de Cole și Michael Goldlist și regizat de Daniel AM Rosenberg. Producătorii sunt Goldlist, Rosenberg și Kennedy.

  „Am simțit că camerele de luat vederi sunt o lume fascinantă, bogată în materiale comice de explorat. Este un loc în care se formează prietenii, arta este exprimată și hilaritatea este produsă zilnic mult mai mult decât tocmai „, au spus producătorii executivi. a stabilit. afirmație. „Într-o lume din ce în ce mai digitală, am realizat că nu există o modalitate mai bună de a viziona relațiile digitale decât prin obiectivul unui model de cameră”.

  Primul episod din „Cam_Girlfriend”, care a debutat azi, se intitulează „The Registry”. Chloe și Mike își acoperă urmele după ce vin cu un proiect de a folosi jurnalul camerei lui Chloe pentru a începe să plătească pentru cadourile de nuntă ale prietenilor lor. Situația vine la o infuzie după ce se achiziționează un espressor prețios.

  Găsiți canalul Camming Life online aici: https://www.youtube.com/channel/UCifiRnyTpg4jsV28-9XjVxA
  Urmărește Camming Life pe Twitter: https://twitter.com/CammingLife

  Și Instagram: https://www.instagram.com/camminglife/

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.