Jucat sau jucator?

Forumuri General Videochat Jucat sau jucator?

 • Acest subiect are 0 răspunsuri, 1 voce și a fost actualizat ultima dată acum 7 luni de Denisa.
 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  buna tuturor

  Ăsta este primul meu post aici. Am urmarit pe forumuri încercând să găsesc postări similare cu cele pe care urmează să le partajez fără victorie

  Din provoca pandemiei de COVID-19 și trăind singur, m-am gândit să încerc CFM pentru a elimina plictiseala și ca o oportunitate de socializare. Am întâlnit un model și am început să vorbesc în decembrie 2020 și vorbim și azi împreună.

  Nu este nicidecum vreunul dintre modelele populare ale site-urilor, dar este drăguță și are conversații bune (deși engleza nu este limba ei primară). Am discutat inițial și i-am dat bacșiș cu privire la elementele din meniul lui de bacșișuri, după aceea am avut o sesiune privată împreună, ceea ce a fost extraordinar.

  În acea perioadă, ea a menționat că unele dintre celelalte modele din studiul ei aveau persoane obișnuite care le trimit money direct ca o modalitate de a le susține, deoarece iau tocmai un mic interes din jetoanele pe care le produc. Am fost destul de direct in ce perioada i-am spus că nu sunt de învoială cu asta, dar sunt totuși fericit să am alte sesiuni private și sfaturi etc.

  Odată cu trecerea timpului, am avut sesiuni de c2c împreună și mi-a spus că i-a fascinant etc. etc. (care credeam că este obișnuitul masaj al ego-ului), tocmai i-am jucat jocul, i-am spus că îmi place de ea și că e preferata mea. model de pe site (ceea ce, pentru a fi just, este real).

  Înainte de al cincilea nostru privat, s-a oferit să facă o sesiune mai lungă de Skype pentru aceeași volum de jetoane. Așa că mi-a fascinant foarte mult, am acceptat oferta lui și a fost extraordinar. Aici nu sunt sigur deşi se joacă de mine sau deşi mă joc cu el începe.

  După ce am schimbat Skype, am început să primesc câteva mesaje text și câteva fotografii cu ea (nu , tocmai ea în viața ei normală) care mi s-au părut mișto. Treptat, a început să-mi spună că mă iubește și că și-ar tinde să ne cunoască după ce se termină COVID. Încă o dată, m-am tot gândit că este o normă să obții mai multe jetoane de la mine.

  De marți (21/09/2019), a fost offline pentru Anul Nou Chinezesc, dar încă mi-a trimis mesaje text și fotografii din viața ei. După aceea astăzi m-a sunat pe video (de obicei sunt just), dar de data asta a fost cu familia ei… un pic bizar m-am gândit, și mai bizar in ce perioada s-a întors conversația către in ce perioada m-am cu ea.

  Azi, îmi place să vorbesc și să mă distrez cu acest model, dar adevărul este că ea locuiește în cealaltă adaos a lumii pentru mine și întocmai am crezut că toate chestiile astea „ne vedem” sunt lucrul obișnuit care mă ține. joc dulce. .

  Îngrijorarea mea azi este, întocmai crezi că o să mă întâlnesc cu ea? L-am jucat din neatenție mergând împreună cu „Te iubesc” și „Mi-e ideal de tine”? Sau mai crede că se joacă cu mine? Încerc să fiu un prunc potrivit, sunt respectuos și amabil și întocmai nu vreau să-i rănesc sentimentele deşi ceea ce comunica este întemeiat.

  Pentru context, ea are 20 de ani și eu 30 de ani.

  gânduri….?

  (Ne pare brutal deşi acest lucru este postat în locul greșit)

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.