Joc de limbă pentru lumea globală a camerei.

Forumuri General Videochat Joc de limbă pentru lumea globală a camerei.

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Deși nu vreau să reînvie subiectul de conținut, deoarece devenea ciudat de negativ și nu e de mirare că firul a fost blocat, deoarece firul a fost blocat, nu am putut să răspund persoanelor care au încercat să-mi joace jocul lingvistic cu cât de puțin distrac am fost. a fost. sapă în situație.

  Poate încercați să faceți o nouă ghicitoare cu un paragraf despre lucruri fericite sau camere, deși sincer să fiu nu știu cuvinte care să fie relevante pentru cuvântul cameră în multe limbi!

  Dar pentru a-i onora pe cei care au făcut câteva încercări:

  Nu, lol, nimic nu era de fapt grecesc, deși m-am gândit să includ o linie grecească. Știu doar câteva cuvinte și bineînțeles că este încă unul care ar beneficia de timpul petrecut în diferite moduri alfabetice, care durează o veșnicie!

  BufordT a dat această șansă și, deși unele erau corecte, altele nu:

  unu: [Nope]

  2 italiană – DA!
  3. Arabă – DA!
  4. Spaniola – DA!
  5. Franceză – DA!
  6. [Nope]

  7. Germană – DA!
  8. [Nope]

  9. Croată (de ce nu vorbim cu toții doar rusă?) – CREDIT PARȚIAL
  10 [Nope]

  11. Japoneză – DA!

  Deci #1, 6, 8 și 10 și o parte din #9 nu sunt încă identificate.

  DanEpstein știa clar ceva despre asta, dar nu a numit în mod specific numărul 8, la care cred că poate știe răspunsul, așa că răspunsul la acesta este încă acolo.

  Firul a fost blocat înainte ca altcineva să-l poată încerca, dar dacă nu este împotriva regulilor forumului, aș fi bucuros să mențin jocul pentru oricine dorește să facă mai multe ghiciri. Bănuiesc că acest lucru este în regulă, pentru că jocul nu are nimic de-a face cu subiectul subiectului și cred că nu are nicio legătură cu motivul pentru care a fost blocat. Dar dacă este o problemă, cu siguranță pot inventa un nou joc de limbă fără trimiteri la alte fire. Mai sunt câteva limbi pe care le știu puțin pe care le-aș putea include într-un joc nou.

  Am făcut doar o prostie pentru că am stat până târziu noaptea trecută. Și este plăcut să vedem ce limbi sunt vorbite în comunitatea noastră de camere, atât între modele, cât și printre membri. Știu că camera mea atrage o mulțime de băieți din țări din întreaga lume și uneori este distractiv să încerci să răspund în limba ta maternă sau să vorbești despre țara ta dacă am fost acolo. Lumea camerelor este o comunitate ciudat de globală, deși site-ul pe care mă aflu, CB, se desfășoară în principal în engleză și spaniolă. Este frumos când avem cu toții șansa de a învăța puțin mai multe despre culturile din care nu facem parte.

  Și, modele de came – din experiența mea, ajută și să aduc sfaturi și să câștig noi obișnuiți pentru a învăța limbile și locurile din care vin clienții!

  Cele mai bune tuturor! In pace/Shalom/Selam/Salaam/Paz/Paix/Santi/Mir/Jam/etc….

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.