Investește în camere de realitate virtuală / alte idei de investiții

Forumuri General Videochat Investește în camere de realitate virtuală / alte idei de investiții

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna ziua

  Sunt un nou model de cameră. Am fost o stripteză de ani de zile, dar am ieșit din asta și am început să lucrez cu normă întreagă în construcții. La acea moment, eram fericit să scap de jobul din industria camsite, dar mi-am amintit mereu și mi-a fost ideal, așa că, in ce perioada am început să produc camere luna trecută, totul s-a simțit foarte just. În orice întâmplare, mi-aș tinde să înregistra mai multe ore, dar munca mea este deja suficient de fizică, așa că mă trezesc 2-3 ore pe zi și mă bucur că am făcut câțiva dolari cu care sper să fac o investiție bună .

  Nu mă decide în ce ar fi cel mai just să investesc sau în ce să investesc mai întâi. Am și money de stimulare pe care îi completa investiției mele și vreau să fiu cel mai înțelept cu alegerea mea.

  Lista mea de dorinte:
  Laptop de gaming
  Dispozitiv de captare a jocului
  Cameră VR de 180 de grade
  Pol (a dansa)
  Mobila – Casa mea este un adăpost pentru cadouri si mobilier gasite, asa ca nu sunt sigur ca ma viziona in orice alta camera, cu exceptia dormitorului meu, fara sa investesc macar in a face camerele sa arate prezentabil.

  Se vor bârâi fanii mei să mă vadă singur în camera mea în timp ce aștept ca casa mea să fie drăguță?

  Cât de multă solicitare există pentru VR nou? Unde caută site-urile web conținut de la modele de camere independente?

  Ce investiție ați sugera să faceți mai întâi? vă planificați investițiile?

  Intenționez să continui să lucrez la camera cu jumătate de normă, ca o alternativă la jobul meu din industrie. Orice sfat de investiții este stimat. ai trecut și tu printr-o situație similară?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.