Întrebări și informații generale despre Chaturbate

Forumuri Suport modele videochat Întrebări și informații generale despre Chaturbate

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Am avut o mulțime de fire care au apărut recent cu interogari despre Chaturbate. Ar fi util să avem acest temă aici, aşa încât cei dintre noi cu experiență să îi putem susţine pe cei care explorează forumul și nu au intrare la Models Only. Deşi ar putea rămâne, ar fi extraordinar!

  *Voi începe prin a vă sfătui să finalizați toate verificările înainte de a reda prima dată în flux, pentru a vă înveli fundul. Deși nu necesită acest lucru, am auzit de câteva interdicții care s-au întâmplat în acest soi și mai just să vă protejați decât să vă pare rău!

  *Goluri/numărătoare inversă:
  Oamenii par să se ferească de un volum mare cu totul, dar încă se face numărătoare inverse grozave. Împărțiți-l în părți mai ușoare. De pildă, un obiectiv de 500 de nu poate stop nicăieri, dar o numărătoare inversă de 20 de goluri până la 25 de goluri se va mișca just, deoarece spectatorii tind să se bucure de un emoţie de realizare de la atingerea mai multor obiective mai mici. Utilizați aplicația Auto-Reset Tip Goal pentru a vă susţine! Tocmai introduceți câte doriți să fie oricare mini-gol și se actualizează mecanic, de partea dvs. și de spectatori. Puteți face upgrade în orice moment, făcând trecerea la următorul program rapidă și ușoară.

  *Tipuri de membri
  Spectatorii fără jetoane vor deţine un font plumburiu. Este probabil să nu fi cumpărat niciodată jetoane sau să fi rămas pur și simplu fără jetoane. Există mai multe dintre primele decât cele din urmă și, din acest motiv, unele modele preferă să nu lase griii să vorbească.
  Spectatorii care au în prezent jetoane vor deţine un font albastru. Deşi au cheltuit mai mult de 50 de jetoane recent, ăsta va fi albastru întemniţat; altcum va fi albastru deschis. Unii dintre utilizatorii albastru deschis pur și simplu salvează un jeton sau două în contul lor, aşa încât să poată vorbi cu modelele.

  * Mesaj privat
  Deşi un membru plătește o taxă lunară pentru un cont de conlucrător, poate începe o conversație PM cu un model. În întâmplare contrar, modelul trebuie să inițieze conversația. Deşi un membru își părăsește camera și se întoarce târziu la spectacol, va trebui să reia conversația. Unele modele nu se bucură de PM și preferă să converseze în chatul public, în timp ce altele preferă contrariul.

  Alte modele, va rog sa adaugati mai multe!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.