Întrebări despre jocuri de rol, emisiuni private/exclusive?

Forumuri Suport modele videochat Întrebări despre jocuri de rol, emisiuni private/exclusive?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna tuturor! Îmi pare foarte rău deşi repet orice întrebare la care s-a răspuns în altă adaos, am experimentat să caut, dar nu am găsit un răspuns autentic. Deşi este cazul, ștergeți acest thread, e just!

  Sunt foarte încântat să devin un model de cameră și să-mi pun inima pe SM. Totuși, aștept puțin înainte de a mă înregistra, încercând să slăbesc mai întâi câteva kilograme haha. Dar între timp învăț cât de mult despre combinaţie.

  Am lectură majoritatea ghidurilor de bază pentru începători și instrucțiuni, dar am o întrebare destul de specifică. funcționează autentic Roleplay în industria camerelor? Sună ca ceva ce m-ar interesa și înțeleg funcționează într-un climat normal (cu doi oameni în saltea împreună), dar nu sunt sigur funcționează cu camera web. Mi-ar plăcea foarte mult câteva exemple specifice care să mă ajute să înțeleg, ar fi o întâmplare sau două despre decurg sesiunile de jocuri de rol… genul ăsta de lucruri. Aşa, fi pregătit pentru atunci in ce perioada mi se cer aşa de lucruri și nu arăt ca un mare fan haha.

  De deopotrivă, aș tinde să știu la ce se așteaptă utilizatorii in ce perioada iau o fată în mod privat sau exclusiv, în special pentru Streammate. De obicei, întrebi tocmai cu ce vor să înceapă? wow, se pare că ai un răspuns atât de clar, dar aș vrea să știu deşi băieții se așteaptă să „știu ce să fac” sau ceva. 🙄 Ce oferiți în mod normal, doamnelor, pentru conversații private și/sau exclusive?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.