Întrebări C2C

Forumuri Suport modele videochat Întrebări C2C

 • Acest subiect are 0 răspunsuri, 1 voce și a fost actualizat ultima dată acum 7 luni de Denisa.
 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Sunt un membru relativ nou al Streamate și sunt nou în întreaga lume a camerelor în general. Nu am intenționat niciodată să c2c, deoarece gândul la asta m-a făcut întotdeauna să mă simt paranoic. După ce a găsit un model care îmi place foarte mult și a făcut câteva show-uri private cu ea, începe să sugereze c2c de fiecare dată când o văd. Așa că decid să încerc și cred că nu o să-mi arăt fața. Aproape imediat, îmi cere să-mi văd fața, așa că o fac. Am ajuns să ne distrăm de minune, am fost exclusiv cu ea mai bine de o oră. La un moment dat, chiar mă întreabă dacă poate să-mi facă o fotografie cu corpul meu și o las.

  Nu m-am mai întors cu ea de atunci, pentru că știu că dacă mergem la c2c, va dori să-mi arăt din nou fața. Pe care încă mă simt foarte reticent să o fac. Deci întrebarea mea este, băieții ar trebui să se simtă paranoici când își arată fețele? Ce părere au modelele despre băieții fără cap? Au clienții aceleași preocupări legate de confidențialitate ca și artiștii interpreți? (Evident, o problemă mult mai mare pentru artiști) Sunt prost să-mi fac griji pentru asta?

  După ce ați citit despre ceea ce trec fetele cu roboții care înregistrează emisiuni și le vând etc., apoi citiți politica de confidențialitate a Streamate care practic spune că înregistrează tot ce spui și faci și că pot face ce vor cu asta. Mă face nervos să continui să folosesc serviciul, de care îmi place foarte mult.

  Apropo, nu am deloc încredere în model, cred că este o profesionistă desăvârșită și excelentă în ceea ce face.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.