Intrebare pentru modelele EE / Romana /

Forumuri Suport modele videochat Intrebare pentru modelele EE / Romana /

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Așa că… Am o postare anterioară despre a fi înșelat din dragoste, înșelat, etc. brutal de un model român, dar întrebarea mea este puțin mai legată de industrie.

  Ultimul poruncă video WhatsApp pe care l-am avut cu ea cu mult timp în urmă am întâlnit o altă prietenă de-a ei, dar nu am întrebat-o niciodată de poreclele prietenilor ei sau de ceva închegat de munca de modelling, încât nu conta la momentul respectiv. Am fost pentru prima dată de mult timp la CB și am văzut pe cineva care mi s-a părut cunoscut, memoria mea funcționează ca o fotografie. Apartamentul părea familiar, asemenea și pisicile. Le-am întrebat numele pisicilor, deoarece era vreunul care se ține minte cu ușurință și cred că sunt asemenea. Am spus: „Cred că ne-am întâlnit înainte printr-un amic depăşit pe nume XXXX”. Ea își amintește și răspunde „aaahhhh… nu ești EX-BF-ul ei? Credeam că ți-am recunoscut porecla”. Răspunsul m-a surprins și m-a nedumerit puțin.

  Aşadar intrebarea mea este:

  În studiourile din România și SUA, sau poate în public, este o cunoaștere comună sau din interior ca modelele să eticheteze sau să numească un membru potrivit sau favorit pe care îl interpretează drept „iubitul lor online/de slujbă”? Cineva cu care muncești mai mult pentru a obține money sau cu care îți place să fii în preajma încât îndeplinește un soi de necesitate de sprijin pe care adevăratul tău concubin nu o are, sau ambele? Mă gândesc la un soi de cifru de model sau la marcarea teritoriului tău, aşa încât alte modele din sau prieteni să știe că nu ar trebui să interacționeze comercial cu un stabilit membru. De pildă, „nu-mi fura asta”.

  Sau poate sunt tocmai în teoriile conspirației.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.