Intrebare pentru modele de camere – Re: Inchiriere spatiu privat pentru camera web

Forumuri Suport modele videochat Intrebare pentru modele de camere – Re: Inchiriere spatiu privat pentru camera web

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună, Modelele Cam,

  Mi-ar plăcea să aud ideile, sugestiile și contribuțiile dvs. cu privire la următorul model de afaceri pe care mă gândesc să îl încep. Deși poate nu este un concept nou pentru toată lumea, dar în locația mea ar fi.

  Caut să deschid un stil de construcţie de birouri 24/7 cu multe (25-50) suite de camere web private disponibile pentru a închiria modele de camere web. NU ma intereseaza sa primesc NICIUN money de la modele; deoarece ăsta ar fi un tip de configurație pentru închiriere de spațiu.

  Practic, camerele ar fi dotate cu cele mai noi și mai rapide computere, camere HD, iluminat de și mobilier simplu. Ne gândim să oferim camere de bază, camere deluxe și întocmai camere în stil tematic.

  Nu am deţine nimic de-a face cu afacerea de a plăti money cu modelele în afară de închirierea spațiilor la oră pentru folosirea lor. Toate modelele ar trebui să aibă propriile conturi la studiourile pe care le preferă. Nu ne interesează cât timp lucrează modelele, la ce oră lucrează, in ce perioada pleacă, cât de mult lucrează; nici nu ne-ar păsa ce fac ei în zonele lor private, atâta timp cât respectă comportamentul și utilizarea legală, după cum și regulile stabilite de studiourile de cameră (anume fără , , muzică protejată prin drepturi de scriitor etc.)

  Tarifele noastre ar fi foarte rezonabile (începând de la 15/20 USD pe oră pentru camerele de bază și ajungând până la 25/30 USD pe oră pentru camerele premium).

  Frumusețea acestei facilități va consta în securitatea și confidențialitatea pentru toate modelele de camere web. Ar deţine zone de relaxare, grupuri sanitare, dulapuri, dușuri, dressinguri, terase exterioare, parcare securizată și întocmai agenți de pază. Am deţine întocmai și aparate pentru gustări, sifon și cafea, împreună cu copiatoare și faxuri gratuite pentru ca modelele să le folosească.

  Mi-ar plăcea să știu acest model de afaceri ademeni toate modelele de camere web de acolo. Ne pasă foarte mult că modelele sunt sigure, câștigă mulți money și NU avem complet nicio combinaţie personală cu modelele. Menținând aşa un climat de lucru fără drame și mai profesionist.

  Unitatea va fi deținută și administrată de și NU va deţine niciun interes în comportamentul pervers (anume să dorești să fii șefii tăi sexuali sau să vrei să arunci o privire deşi mă înțelegi). Unicul nostru obiectiv este să oferim un spațiu uimitor de cameră pentru ca toată lumea să se bucure să vină.

  Anunțați-mă deşi credeți că ăsta ar fi ceva care ar incita interesul fiecărui model de cameră de acolo. Vă rugăm să răspundeți cu gândurile, sugestiile, alte idei și, practic, orice despre care, ca model, credeți că ar fi de cea mai mare importanță pentru noi, oferindu-vă cel mai mare victorie și interes.

  Cu cinstire, Tammi

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.